Hakovan sajt „Podrinskih“

Poštovani čitaoci, po ko zna koji put hakovan je sajt „Podrinskih“. Kao što ste mogli da vidite naš sajt je u petak, u kasnim noćnim satima, prestao da funkcioniše. Naša “tehnička podrška” uložila je velike napore da se sajt osposobi i, na sreću, od jutros sajt je ponovo dostupan i opet možete da čitate vesti i informacije koje objavljujemo.

Nažalost, veliki broj tekstova, naročito onih koje smo objavili u proteklih nekoliko dana, kada se mnogo toga dešavalo, su “izgubljeni”. Međutim, u narednim danima pokušaćemo da te tekstove ponovo vratimo na sajt i tako od zaborava sačuvao ovaj period “našeg života”. Mada, svi tekstovi su objavljeni, ili će biti objavljeni, u našem štampanom izdanju koje je, i biće, ozbiljan svedok jednog “tužnog” vremena koji je baš nama dopao da ga proživimo!

„Nije tajna da „Podrinske“ već duže vreme „smetaju“ aktuelnoj vlasti koja čini sve (zabrana lista u gradskoj upravi, javnim preduzećima, kulturnim i zdravstvenim ustanovama, Istorijskom arhivu… uskraćivanje skoro svih izvora finansiranja, i svakodnevne pretnje od strane visokih funkcionera…) da bi nas „ugasila“ a vas, čitaoce, ostavila bez pravovremenih i istinitih informacija.

„PodrinskE“, su novine kojima verujete ali i vaše pravo na drugačije mišljenje i istinu! I zato je naš posao odgovorniji a obaveza veća!

Redakcija „Podrinskih“

Exit mobile version