Svetski dan vida u Sani Optik-u

Svetski dan vida u Sani Optiku prilika je da vas podsetimo da redovnom prevencijom i proverama možete izbeći mnoge probleme sa vidom .

Naš vid je čulo kojim saznajemo preko 80% informacija iz sveta oko nas. Zahvaljujući njemu kreiramo naše uspomene, vidimo lica svojih najdražih, uživamo u dobroj knjizi ili prelepom pejzažu. Vid je najbitniji deo naše svakodnevice, a briga o njemu često potpuno izostaje. Iz tog razloga, Svetski dan vida je svake godine tu da nas podseti na važnost koji vid ima u životu svakog od nas i da nas osvesti da o njemu brinemo. Stanja koja trajno mogu oštetiti vid su česta, ali se blagovremenim i jednostavnim pregledom mogu otkriti i na vreme sprečiti. Zbog toga je značaj prevencije ogroman, jer na taj način utičemo ne samo na sprečavanje bolesti, već i na kvalitet našeg života. Vid zaista jeste život, poručuje specijalista oftalmologije Sani Optik ordinacije dr Mirko Ninković.

U okviru projekta “Dobro gledaj kada voziš” koji realizujemo sa Sat Media Group, Sani Optik svim vozačima nudi besplatno testiranje vida, kao i 15 % popusta za kupovinu specijalnih stakala za vožnju.

Mi čuvamo vid i sluh vaše porodice i upravo zato u poslovnicama Sani Optika možete potpuno BESPLATNO izvršiti proveru vida i sluha.

Zakažite vaš termin za proveru vida online i putem sledećeg linka: https://www.sanioptik.rs/zakazi-termin.

Exit mobile version