Sani Optik – najveći lanac optika u Srbiji u novom ruhu

Savremeni Centar za vid i sluh u Šapcu danas je počeo sa radom nakon renoviranja.

Tradicija i iskustvo dugi 70 godina, 67 centara za vid i sluh u 47 gradova u Srbiji i Republici Srpskoj, čine Sani Optik lojalnim partnerom, a profesionalna usluga i stručno osoblje kvalifikuju nas kao Eksperte za vid i sluh.

Ponosni smo na činjenicu što smo u Šabac doneli sve ono što Sani Optik danas jeste na regionalnom tržištu, lider u oblasti vida i sluha, najsavemenije standarde proizvoda i usluga, renomirane svetske brendove dioptrijskih okvira i naočara za sunce.

U našoj loyalty bazi danas imamo preko 300.000 zadovoljnih klijenata, dok u Šapcu svako četvrto domaćinstvo su naši  klijenti. Sve to ukazuje da smo prethodnih decenija zajedno gradili poverenje sa našim sugrađanima, zato ćemo se truditi da ekspertizom i kvalitetom isto unapredimo.

Sa željom da se što većem broju naših klijenata dostupnim učinomo kvalitetan asortiman, renovirano prodajno mesto u Šapcu nudi:

-dioptrijske i naočare za sunce poznatih brendova: Gucci,Chopard, Saint Laurent, Mont Blanc, Roccobarocco, Blumarine, Escada, Nina Ricci, Furla, Ana Hickmann, Lozza, Police, Beneton, Cerruti, Salvatore Ferragamo , Puma, Lacoste , Baldinini i mnogi drugi.

– dioptrijska stakla i kontaktna sočiva svih vrsta,

– slušne aparate švajcarskih proizvođača: Phonak i Sonic,

– prateća dodatna oprema.

U skladu sa visokim zahtevima kvaliteta robe i usluga, klijentima nudimo ne samo odabran izbor modela, već i brzu i sigurnu uslugu ugradnje dioptrijskih stakala u okvire, izrade naočara, izrade individualnih oliva za slušne aparate i besplatne provere vida i sluha.

Kao dobavljač Republičkog fonda zdravstvenog osiguranja Sani Optik će nastaviti da isporučuje medicinska pomagala preko recepta osiguranicima u Šapcu i okruženju.

Povodom otvaranja sve klijente očekuju brojni popusti i pogodnosti, 15% popusta na kompletan asortiman naredna tri dana, mogućnost kupovine na rate bez kamate, putem administrativne zabrane, čekova i platnih kartica.

Exit mobile version