Po čemu ćete pamtiti 2022. godinu i šta očekujete u 2023. godini?

Salko Karadarević

Imam utisak da je 2022. godina još gora od prošle i tako je svake godine od 2012. Svaku pobedu koju je prikazao ove godine predsednik Srpske Napredne Stranke Aleksandar Vučić, naneo je poraz običnom građaninu Srbije. Ove godine su održani izbori, još jedna pobeda SNS- a, koja je nama građanima donela veće siromaštvo, manje dostojanstvo i ozbiljnu ugroženost slobode u svakom domenu. Šabac je ove godine još prljaviji, gradonačelnik Grada Šapca je još bezvredniji, jer je dobio još jednu nadređenu osobu u vidu predsednika Gradskog Odbora SNS-a.

Ove godine ulični kriminalci, funkcioneri SNS-a koji su tukli građane na šabačkom mostu – šetaju slobodno i sigurni su da neće biti procesuirani.

Ovu godinu pamtiću po tome da na konkursu za sufinasiranje projekata medija, šabački slobodni mediji „RTV Šabac” i „Podrinske” ponovo su dobili 0 dinara iz budžeta Grada Šapca za svoje projekte, što direktno utiče na gašenja slobodnih medija u našem gradu.

Ove godine poljoprivrednici su dostigli maksimalan nivo propadanja, možda i najgori u istoriji.

Ove godine pokret Inicijativa Selo-Grad, nastavila je svoju borbu za interese građana u šabačkom parlamentu.

Svaka godina, sa naprednjacima na vlasti, ne može ništa doneti opšte dobro građana i tako ni ovu 2022. neću pamtiti, već ću se truditi, zajedno sa svojim saradnicima, da  naredne godine vratimo slobodu i dostojanstvo našim sugrađanima.

Neka nam svaka sledeća godina bude bolja a Šabac sigurnije i bezbednije mesto za život i rad. Ukoliko SNS ostane na vlasti, očekujem još veće propadanje i urušavanje životnog standarda ovog grada i ljudi koji u njemu žive.

Exit mobile version