Zemlja Morona – fiskalni računi

RAZMIŠLJANJE MALOG ĐOKICE

Evo, upravo podeljena su prva tri automobila u velikoj nagradnoj igri „Skupite fiskalni račun i spasite Srbiju“. Automobili su otišli u Sremsku Mitrovicu, Beograd i Vrbas.

Šta reći. Zemlja Morona. Vladaće ovaj Vučić, i Dinkić uz njega (idejni tvorac ove gluposti) još dugo, dugo… Puna hala koverata na najbolji način pokazuje koliko je malo mozga u narodu Srbije. Hleba i igara. Za spas Srbije!? Koje Srbije? One krezave, nepismene… Ono što je svuda u svetu normalno u Srbiji se proglašava kao „velika“ borba protiv sive ekonomije. Koje ekonomije? One ekonomije koju država pljačka na najbrutalniji način. One ekonomije u kojoj je plata 200 evra. One ekonomije gde komšija prijavljuje komšiju pekara jer nije dobio fiskalni račun za perecu.

Strašno!!!!

Međutim, svejedno je… Za 10-15 godina sadašnje krezave zameniće neki dugi isto takvi. Glupih i nepismenih i tako imamo u izobilju. Ali oni neće imati od koga da uzimaju fiskalne račune jer sve što ima i malo mozga, u međuvremenu, otićiće iz Srbije.

Ipak, ne brinite. Biće u Srbiji šta da se jede. Korenja (zaboravili smo na to) i salate…

Bravo i za Šabac. Naš sugrađanin ide u Pariz. Gledaće tenis.

U ovoj igri, koja traje do 31. marta“ velika većina građana Srbije dobiće da gleda ali u ono što dobijete kad slovo T zamenite sa P.

Razmislite malo o tome… Idu izbori…

ON ili Vi…

Srećno!

Exit mobile version