Vila Albedo, dragulj seoskog turizma

albedo-2Vila Albedo, dragulj seoskog turizma, kako je mnogi nazivaju, obeležila je danas 10 godina postojanja. Decenija rada obeležena je u znaku još jednog jubilleja – dva veka građanske tradicije u Šapcu. Programu “ U gostima kod Tomanije Obrenović“ prisustvovao je Nemanja Pajić, predsednik Skupštine grada Šapca, predstavnici Turističke organizacije Srbije, Turističke organizacije grada Šapca, Udruženja za seoski turizam, brojni gosti i prijatelji.
– Vila Albedo s pravom nosi epitet „dragulj “ seoskog turizma. Veliki broj gostiju Šapca otkrili su njenu lepotu, a ja sam uveren da će ona tek pronaći svoje mesto. Na gradu je da prepozna i vrednuje entuzijazam, rad i kreativnost naših domaćina, pa se dobroj saradnji nadam i u narednom periodu – rekao je Nemanja Pajić, predsednik Skupštine grada Šapca.
Milojka Kovačević, u ulozi domaćina, uručila je zahvalnice prijateljima koji su bili podrška tokom protekle decenije i predstavnciima institucija i ustanova sa kojima sarađuje.
Prigodan program – glumica Aneta Tomašević, u ulozi Tomanije Obrenović, zvuk klavira, vanilice i bela kafa, koja je u Srbiji prvi put služena u Šapcu – oživeli su Jevremovo doba u godini u kojoj se navršavaju dva veka od njegovog dolaska u Šabac.

Exit mobile version