Vd direktore podnesi ostavku

VUJKOVIĆ M. BRANKO, TI SI SRAMOTA ZA INSTITUCIJU KAKVA JE ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVLjE ŠABAC

Pre nekih sat – dva u prostorijama Zavoda za javno zdravlje Šabac održana je konferencija za medije na koju su pozvani svi oni koji se medijima i novinarima zovu iz Šapca i Loznice. Ali, ne i „Podrinske“ i RTV ŠABAC.

Naravno sasvim je jasno da vd direktora Zavoda za javno zdravlje, Vujković M. Branko, koristi ovu instituciju za svoju ličnu promociju u izbornoj kampanji u kojoj ima velike lične ambicije ali nepozivanje medija čije tekstove prati veći broj građane nego svih pozvanih zajedno predstavlja neodgovorno i diskriminatorsko ponašanje vd direktora ove značajne zdravstvene ustanove čime je građane Mačvanskog okruga i Srbije doveo u zabludu.

Nepozivanjem redakcija „Podrinskih“ i RTV ŠABAC vd direktor Vujković M. Branko pokušava da izbegne odgovore na mnoga pitanja koja brinu građane i o kojima se po kuloarima priča ali i da u oči pogleda novinare koje bestijalno vređa iznoseći brojne istine o njihovom radu.

U ozbiljnim i mračnim vremenima, kakvo je i ovo vreme, govori mržnje i neistina koje se, putem nekih medija, saopštavaju građanima mogu da dovedu do nesagledivo teških posledica.

Politika i obračuni između političkih protivnika treba da budu izuzeti iz zdravstvenih ustanova a oni koji to zloupotrebljavaju moraju da podnesu ostavku i odu sa funkcije. Vujković M. Branko je školski primer kako se po cenu urušavanja ugleda jedne značajne zdravstvene institucija, ali i lekara i drugog osoblja koje on uporno, neopravdano, naziva „moj tim“, i upotrebe svih njih, kao oruđe, može obračunati sa političkim protivnicima i neistomišljenicima.

NEKA PAMET I RAZUM POBEDE! DA MISLITE A NE DA VERUJETE!

Ivan Kovačević

Pogledajte koga je sve vd direktor Zavoda za javno zdravqe pozvao na konferenciju. A još je zanimljivije ko je sve došao!
Exit mobile version