Treća tužba Vujković M. Branka, ukupno peta protiv „Podrinskih“

Da li su pitanja koja novinari postavljaju javnim ličnostima kršenje Kodeksa novinara Srbije?

 Vujković M. Branko se, iz sve snage, trudi da „ućutka“ „Podrinske“ i da, i u Šapcu, ugasi slobodu mediji i javnu reč. Treća „Žalba“ Vujković M. Branka je takav cinizam da mi nikako nije jasno kako „Savet za štampu“, uopšte može u razmatranje da uzme ovako nešto. I to u trenutku kada u štampanim medijima bliskim Aleksandru Vučiću i Srpskoj naprednoj stranci ima toliko laži i „gadosti“.

Zato javno postavljamo pitanje i Vujković M. Branku i „Savetu za štampu“:

Da li pitanja koja „Podrinske“ postavljaju Vujković M. Branku, kao javnoj, pre svega političkoj ličnosti koja pretenduje na mesto gradonačelnika Šapca ali i da, u međuvremenu, u svoju „impozantnu“ radnu biografiju upiše i mesto direktora Opšte bolnice Šabac, a na koja ne dobijaju odgovor već klevete, laži i spinovanja na fejsbuk profilima Vujković M. Branka i botovskim profilima koje je Vujković M. Branko oformio za svoju izbornu kampanju, mogu da krše Kodeks novinara Srbije i da vređaju ugled i čast Vujković M. Branka?

Svi vi koji živite u Šapcu ili koji redovno pratite pisanje „Podrinskih“ zanate o čemu se ovde radi. Ali važno nam je da nam na ovo pitanje odgovori i „Savet za štampu“ jer Vujković M. Branko će to sigurno, u svom maniru, odgovopriti preko svog fejsbuk profila.

Pogledajte koja pitanja (označena crveno na priloženim slikama) Vujković M. Branku vređaju ugled i čast. Ima li bilo ko od vas, koji čitate „Podrinske“ i koji ćete pročitati i ovaj tekst da ne biste hteli da saznate odgovore na ova pitanja?

NEKA PAMET I RAZUM POBEDE! DA MISLITE A NE DA VERUJETE“
Ivan Kovačević

http://podrinske.com/tuzno-je-ovo-sto-se-sapcu-dogadja/

 

http://podrinske.com/odseceno-leglo-zaraze/
Exit mobile version