Sukob u Gradskom odboru SNS-a Šabac

GAĐALI SE TELEFONIMA

Da kolektivno povereništvo Srpske napredne stranke nije dobra ideja bilo je jasno već na samom početku. Još dok je bilo „dvoglavo“. A onda, kada je postalo „troglavo“ situacija se još više zakomplikovale. Jer, što je i normalno, svako je počeo da vuče na svoju stranu i da stvara svoj klan.

Međutim, stvari su „proključale“ kada je dr Aleksandar Saša Pajić, na svoju ruku, izdejstvovao kod ministra Šarčevića da „njegov“ kandidat, Svetlana Stanković bude imenovana za v.d. direktorku OŠ „Jevrem Obrenović“. A onda se desilo to što se desilo. Pobunili su se roditelji, čestitiji deo nastavnika a uzburkala se i šira javnost.

I kada su svi shvatili da je imenovanje Svetlane Stanković bio apsolutan politički promašaj koji je, po najnovijim istraživanjima, doveo šabačke naprednjake na oko 20 procenata podrške javnosti odnosi među šabačkim poverenicima su se dramatično pogoršali.

Kažu da je dogovor naprednjaka bio da v.d. direktor škole bude kandidat koga je podržavao Radivoje Mićić, treći među jednakima, i da je ta osoba neko od nastavnika „Jevremove“ škole.

Ali dr Pajić demonstrira svoju „moć“ i pravi haos što je razljutilo Mićića koji je, posle verbalnog sukoba koji se dogodio pre neki dan, potegao mobilni telefon i povredio ruku dr Pajiću.

Tako je šabačka javnost dobila još jednu „zanimljivu“ priču da se zabavlja i uživa u dogodovštinama „velikana“ koji žele da postanu vlast u gradu Jevrema i Luke.

Rasplet se očekuje sa velikom pažnjom.

NEKA PAMET I RAZUM POBEDE! DA MISLITE A NE DA VERUJETE!

Ivan Kovačević

Exit mobile version