Šta nam je donela nova vlast?

ISTINA JE ONO ŠTO VIDIMO VLASTITIM OČIMA

Evo, nije prošalo ni mesec dana od kako se nova vlast u Šapcu samoustoličila a potpuno je jasno da od „svetle“ budućnosti i „preporoda“ našeg grada nema ništa. Naravno to i nije tako čudno jer vlast i oni koji je čine prvo se potrude da „svetlu“ budućnost obezbede sami sebi a to podrazumeva da „preporode“ sve one koji su im direktno pomogli da na vlast dođu i koji će podanički da ih služe.

Tako je samozvani gradonačelnik Aleksandar Pajić za svoj „tim“ (ako se on za bilo šta pita), koji treba da Šapcu donese „svetlu“ budućnost i „preporod“, izabrao onu nevaspitanu i primitivnu rulju koja je na društvenim mrežama mesecima širila mržnju i prostački vređala sve one koji su stajali naprednjacima na putu osvajanja vlasti.

 

Na koga naprednjaci (ne)računaju

Naravno, velika većina onih koji u Šapcu žive prodali su svoj glas, za nešto para, malo „humanitarne“ pomoći ili za neko radno mesto, tako da, samim tim, nemaju pravo (a i neće) da na bilo koji način kritikuju „novu“ vlast jer niko im nije kriv što su kupili pokvarenu i nekorisnu „robu“.

Onima koji su glasali iz ljubavi prema Vučiću je svejedno. Mogu preko njih i bubašvabe da gamižu neće im smetati. Jer, ljubav je to!

Dakle, ostali ste vi koji niste izašli na izbore, iz bilo kog razloga, i oni koji su glasali protiv naprednjaka a za kolaboracioniste da ćutke i pognute glave gledate nadolazeće zlo svojim očima. I tešitese: „nije moglo drugačije“!

Ipak, ima u Šapcu i priličan broj samosvesnih ljudi koji se neće lako predati i dozvoliti da ih naprednjačka bujica mržnje, besčašća i srama odnese u bestragiju. E toj gupi sugrađana se i obraćam. Ne dozvolite da vas medijski mrak proguta. Ne dozvolite da nam unište grad i da vam se lica prekriju mržnjom i očajem već osmehom. A osmeh će doći sam od sebe kad počnete da činite neka dobra dela. I kad se pobunite.

 

Sendviči i plate

Za početak hajde da zajedno sa nama, „Podrinskim“ razotkrijemo sve ono što naprednjaci skaradno rade.

Naravno moramo početi od onoga što vidimo svojim očima. A to je da nam naš lepi Šabac sve više liči na deponiju. E, sad, ima i ovde jedna „začkoljica“. Dok se svi oni botovi i primitivci, „kritičari“, nisu pozapošljavali u „kabinetu“ Aleksandra Pajića na društvenim mrežama i portalima, za svaku kesu smeća koja se pojavila na šabačkim ulicama krivili su Zelenovića, gradonačelnika, i govorili da „ništa ne radi“ već samo „krade“ pare iz budžeta. A grad nam je bio čist. Najčistiji u Srbiji.

Međutim, danas kada su nam ulice prkrivene lišćem a kese sa otpadom mogu da se vide na svakom koraku, ti isti „kritičari“, sada na platnom spisku gradske uprave, za to krive „nesavesne“ građane Šapca. Pa čak govore da to smeće bacaju oni koji ga slikaju!? I u tome se može videti kako se mišljenje lako menja i šta znači živeti od sendviča a šta od državne plate. I kakav se to „preporod“ u čoveku desi. Ne smetaju im ni gluposti koje radi vd direktora JKP „Stari grad“, a ni fotelju nije zagrejao, ne pominju ni trinaestu platu koju, sada, „neradnici“ u ovom komunalnom preduzeću treba da dobiju. Jer i to je bilo jedno od predizbornih obećanja, Takođe, od kako su se naprednjaci samoizabrali više niko ne pljačka gradski budžet. Sada se on „legalno“ prazni platama i honorarima novopostavljenih Budža.

Započnimo…

Spasimo Šabac. Nije teško. Imate „Podrinske“, jedine novine u kojima može da se vidi i pročita drugačije mišljenje i istina. Ali i da se vidi vaše mišljenje i da se čuje vaš glas. Dovoljno je samo da na naš mejl: info@podrinske.com pošaljete tekst ili fotografiju.

I, ne brinite. Iako su naprednjaci objavili „rat“ „Podrinskim“ i pokušavaju da nas „ugase“ kako bi u medijskom mraku mogli da sprovode svoje štetočinske namere to se neće dogoditi. Što je njihov pritisak veći i mrak gušći to je naš otpor veći.

A noć je najtamnija pred svitanje!

SAMO HRABRO! DA NAM SVANE!

Ivan Kovačević

Exit mobile version