Prodajna izložba radova Ane Popović danas i sutra u Kulturnom centru

20161116_1337551

Kulturni centar u Šapcu danas i sutra organizuje prodajnu izložbu radova sugrađanke Ane Popović, koja boluje od Juingovog sarkoma. Cilj je prikupljanje novčanih sredstava za nastavak njenog lečenja. Otvaranje izložbe u Galeriji Kulturnog centra upriličili su učenici Muzičke škole „Mihailo Vukdragović“, koji su na ovaj način pružili podršku ovoj akciji.

-Kulturni centar se uključio u inicijativu za pomoć Ani Popović i ovo je jedan od načina da učinimo ono što je u našoj moći. Pored izloženih radova, štampali smo, zahvaljujući dobroj saradnji sa tri šabačke štamparije- ABC Design, Kinko i Fila print, dodatne materijale sa njenim radovima, bukmarkere, razglednice i plakate u više formata, koje ćemo ponuditi sugrađanima i školama preko đačkih parlamenata- rekao je Filip Kovačević iz Kulturnog centra.

On je naveo da je, nakon što su angažovanjem sugrađana kroz različite akcije prikupljena sredstva za prethodnu operaciju, Ana operisana i da se oporavlja. Sredstva od prodaje radova biće upotrebljena za njeno dalje lečenje. Pored originalnih radova, koji su opremljeni i neopremljeni i čija je cena od hiljadu do 15 hiljada dinara, tu su i štampani materijali, markeri, razglednice i plakati po ceni od 100, 200 i 300 dinara. Sugrađani koji nisu u mogućnosti da posete izložbu, a žele da pomognu, mogu to učiniti slanjem SMS poruke sa brojem 32 na 3030. Cena poruke je 100 dinara. Novac za pomoć može se uplatiti preko dinarskog i deviznog računa, a sve detaljnije informacije o načinu uplate mogu se naći putem sledećeg linka:

http://www.budihuman.rs/bhuser/detail/32.html

D.Dimitrijević

 

Exit mobile version