Pristupačniji čitaocima

NOVO U “PODRINSKIM”

U želji da “Podrinske” što više približimo čitaocima, a posle opsežnog istraživanja koje smo sproveli u proteklih šest meseci, odlučili smo da pored periodičnog izdanja u štampanom obliku ponudimo čitaocima i elektronsko izdanje koje će izlaziti jednom nedeljno i to sredom uveče, dan pre nego što bude izašlo štampano izdanje.

Razlog za ovaj potez našli smo u sve većem interesovanju građana, naših sadašnjih a vreujem i budućih čitalaca, za vesti u elektronskom obliku koje su im pristupačnije i koje mogu da, na svojim telefonima ili laptop računarima, pročitaju u vreme koje im odgovara. I kad imaju vremena.

Vesti koje objavljujemo na našem sajtu ili društvenim mrežama, fejsbuku, tviteru ili instagramu, pokazalo se, imaju veliku posetu i čitanost koja je izražena u milionskim brojkama. To nam je pokazalo da su „Podrinske“ novine kojima čitaoci veruju i da su vesti koje objavljujemo one koje ih interesuju.

Svesni smo da će ovo za našu malu redakciju biti veliki izazov i napor tim pre što nemamo stalne izvore finansiranja i što zavisimo isključivo od donacija ili raznoraznih projekata ali učinićemo sve da pokažemo i dokažemo da i pod stalnim političkim i finansijskim pritiscima možemo da radimo onako kako profesija nalaže. I savest.

Građani Šapca, Mačvanskog okruga i Srbije imaju pravo da budu kvalitetno, objektivno i pravovremeno informisani i zato ćemo mi i dalje nastaviti sa praksom da pišemo i objavljujemo i one vesti koje drugi mediji, iz raznoraznih razloga, neće ili ne žele a koje su od životnog interesa za obične građane.

„Podrinske“ su odlučile da između izveštavanja u unteresu političkih partija i političara, što bi nam omogućilo lagodniji i bogatiji život, i građana izaberemo interese građana ma koliko nas to skupo koštalo.

Pa kako bude…

Ivan Kovačević

Exit mobile version