„Podrinske“ novine koje „niko ne čita“

Iako se šabački naprednjaci i njihovi botovi, sa sve kafe kuvaricama, trude da pokažu kako „Podrinske“ niko ne čita zvanična statistika ih u potpunosti dematuje. Tekstovi koji se objavljuju na internet stranicama „Podrinskih“ dostižu čitanost od oko 20.000 čitalaca pa čak i do nekoliko stotina hiljada.

Međutim, ono što nas u redakciji posebno raduje je činjenica da nam se čitalačka publika ustalila a „Podrinske“ se čitaju i u skoro svim zemljama u svetu.

„Žao“ nam je jedino što naše tekstove ne čitaju članovi Srpske napredne stranke u Šapcu ali verujemo da ćemo to nekako „preživeti“ i prevazići.

„Podrinske“ su jedne od retkih lokalnih novina u kojima može da se pročita drugačije mišljenje i da se čuje istina. Ali, „nažalost“, u „Podrinskim“ nema sramnih hvalospeva o naprednjačkim funkcionerima a ne mogu se pročitati ni brojne laži koje oni izgovaraju zbog čega se na „Podrinske“ vrši veliki pritisak i zbog čega ih naprednjaci zabranjuju gde god mogu i gde god im se za to pruži prilika. Jednoumlje u hvalospevu naprednjačkih funkcionera, propagiranje laži i medijiski mrak je ono čemu naprednjaci teže u informisanju građana (a „Podrinske“ im stoje na tom putu).

Ne shvatajući da je noć najtamnija pred svitanje!

NIJE SVE TAKO CRNO KAO ŠTO IZGLEDA! MNOGO JE GORE!

Ivan Kovačević 

Exit mobile version