Održane konsultacije sa predstavnicima odborničkih grupa u Skupštini grada Šapca

Predsednik Skupštine grada Šapca Nemanja Pajić danas je održao konsultacije sa predstavnicima odborničkih grupa u lokalnom parlamentu. Konsultacijama su prisustvovali Marko Jančić, šef odborničke grupe “Nebojša Zelenović- Šabac je naš” i Sreten Radovanović, zamenik šefa odborničke grupe “Pobeda za Šabac- Nemanja Pajić”.

Predsednik Skupštine Nemanja Pajić upoznao je predstavnike odborničkih grupa sa Dnevnim redom predstojeće sednice,  kao i sa dopunama, pristiglim u međuvremenu. Konsultacije pre skupštinskog zasedanja deo su priprema sednice, a njima su prethodile sednice radnih tela Skupštine- Administrativno- mandatne komisije i Komisije za imenovanja.

-Cilj konsultacija je da se dogovorimo o načinu rada Skupštine, kao tela u kom svi građani Šapca imaju svoje predstavnike. Zato mislim da je i ovaj vid komunikacije sa šefovima odborničkih grupa važan za dalju demokratizaciju rada najvišeg lokalnog zakonodavnog tela- rekao je predsednik Skupštine grada Šapca Nemanja Pajić.

U šabačkom parlamentu svoje predstavnike imaju tri odborničke grupe, a pozivu se nisu odazvali predstavnici odborničke grupe Srpske napredne stranke.

 

Exit mobile version