Obezglavljeno „troglavo“ povereništvo se uspaničilo

Neverovatno kojom brzinom „troglavo“ (mada u poslednje vreme sve češće bez „jedne glave“) povereništvo, uz pomoć svojih „plaćenih“ novinara, reaguje na tekstove koje objave „Podrinske“. Mada, moram priznati da ih, za sazivanje današnje konferencije za „plaćene“ medije, potpuno razumem. Vest da je Viši sud u Beogradu obustavio krivičan postupak protiv Dragana Tomića, osnivača Srpske napredne stranke u Šapcu, je za pomenutu gospodu baš zabrinjavajuća. Ne brine dr (kako to gordo zvuči) Birmančevića i njegovog kompanjona Mićića to što će drzava (čitaj građani Srbije) morati da plati silnu odštetu jer je Tomić nevin bio u zatvoru a naročito zbog toga što mu je, u tom zatvoru kako pričaju, bilo uskraćivano pravo da redovno prima insulin, već je njihova briga, i opravdan strah, vezana za to što Dragan Tomić, pred izbore, može da progovori nešto o njima. A nema sumnje da mnogo zna.

I tako uspaničeni šabački poverenici SNS-a svoj strah leče brzinskom konferencijom za „plaćene“ medije, po ugledu na svoje kolege iz Beograda (znate već ono Đilas, Jeremić, Obradović), tako što bestijalno vređaju gradonačelnika Šapca nazivajući ga lopovom.

„Dž’te lopova“ je davno ispričana priča. To bi „Poverenici“ morali da shvate i promene taktiku ako već žele da osvoje vlast u Šapcu. Mada, okolnosti i događaji im ne idu na ruku.

Na našu sreću!

Ivan Kovačević

Exit mobile version