Novi udar Vučićevih naprednjačkih fašističkih falangi

U ŠAPCU KORONAVIRUS MUTIRA U MRŽNJAVIRUS

I juče je vd direktor Zavoda za javno zdravlje Šabac, Vujković M. Branko, radio „punom parom“. Ali, nažalost, ne svoj posao za koji se školovao a ni onaj za koji prima platu. Ovaj, sad već čuveni (nadri)lekar koji se prilično obrukao svojim ponašanjem i delovanjem u vreme vanrednog stanja i borbe protiv koronavirusa pokušava da svoj neuspeh u „obaranju“ šabačke vlasti „opravda“, Centrali u Beogradu, sramotnim tekstovima, punim mržnje i neistina, koje objavljuje na njegovim brojnim fejsbuk stranicama.

Šabac, ponovo, nije pao

Koronavirus, kao i one poplave, 2014. godine, bio je prilika da naprednjaci „sruše“ vlast u Šapcu. Umesto provereno nesposobnog Bobana Birmančevića Centrala iz Beograda se odlučuje da za „egzekutora“ postavi Vujković M. Branka, „friškog“ diplomca „Akademije za mlade političke lidere SNS-a“ koga, nezakonito, postavlja na vitalno mesto, vd direktora Zavoda za javno zdravlje.

Međutim, igrom slučaja ili Božjom voljom, Šabac se ponovo sjajno organizovao a rezultat svega toga je vidljiv i prepoznatljiv svim građanima. Osim naprednjacima koji su se, igrom slučaja ili Božjom voljom, ponovo pokazali kao velike štetočine.

Koronavirus mutira u mržnjavirus

Štab za vanredne situacije Šapca, na čelu sa gradonačelnikom Nebojšom Zelenovićem, očito, uspeo je da odgovorno i profesionalno odgovori na ozbiljnu situaciju. I pored saboteže Beograda i šabačkih naprednjaka Štab za vanredne situacije pod kontrolom drži ovu opaku zarazu a da pri tome i grad, koliko toliko, normalno funkcioniše.

Ali, sad se, u Centrali u Beogradu ali i u javnosti, počelo postavljati osnovano pitanje gde su i šta su, sve ovo vreme, radili šabački naprednjaci na čelu sa „egzekutorom“ Vujković M. Brankom. Istinu o njihovom stvarnom „angažovanju“ objavili su neki šabački mediji, pre svih „Podrinske“. A ta istina je: naprednjaci su opet na „suprotnoj“ strani zdravog razuma.

Stvar se dodatno zakomplikovala saznanjem da tekstovi koje objavljuju „Podrinske“ prati i čita i do nekoliko stotina hiljada ljudi. Kako naprednjacima ne odgovara istina Vujković M. Branko prelazi na „Plan B“. Aktivira sve svoje fejsbuk stranice, iz „mišjih rupa“ izvlači „uspavane“ botove i ponovo kreće da obara vlast u Šapcu. Ovog puta preko laži i obmana na društvenim mrežama.

Tako Vučićev „ekzekutor“, Vujković M. Branko i naprednjačke falange, posle neuspeha sa koronavirusom, pokušavaju da Šabac zaraze novim, mutiranim, virusom zvanim MRŽNJA. Virusom koji je mnogo opasniji od koronavirusa i za koji nema leka. Osim potpune „izolacije“ zaraženih na čelu sa „nultim“ obolelim Vujković M. Brankom.

Kako prepoznati MRŽNJAVIRUS?

Prepoznavanje ovog virusa nije ni malo lako ni jednostavno. Njega ne prate simptomi poput povišene telesne temerature, otežanog disanja, gubitka čula mirisa… Ovaj virus direktno napada glavu. Mozak. I pamet. Podmuklo. Ne bira ni pol, ni godine, ni socijalni status.

Jedini, za sada, vidljivi simptomi su u mogućnosti prepoznavanju istine. Ako za to, da prepoznate istinu, niste sposbni čuvajte se. „Izolujte se“ na neko mirno mesto i mislite. Da mislite a ne da verujte.

TEST NA MRŽNJAVIRUS

Ovo je pismo koji je Vujković M. Branko, preko društvenih mreža, uputio Nebojši Zelenoviću, komadantu Štaba za vanredne situacije Šapca. Ako hoćete da se testirate da li ste zaraženi mržnjavirusom pročitajte ovo pismo ali tako kao da ga je Nebojša Zelenović pisao Vujković M. Branku. I, kako vam se čini? Šta je bliže istini?

Komandante Nebojša (VD direktore Vujković M. Branko), Predsedniče Udruženja epidemiologa Srbije, javljam se na raport. Epidemiološka situacija je rizična, ali je i dalje pod kontrolom.

Komandante Nebojša (VD direktore Vujković M. Branko), Naprednjaci nisu uspeli da prošire zarazu po Šapcu, iako su imali tajno oružje -zaražene funkcionere.

Komandante Nebojša (VD direktore Vujković M. Branko), nisu uspeli ni sa udarom iz Bolnice da prošire zarazu po slobodnom Gradu.

Komandante Nebojša (VD direktore Vujković M. Branko), kada su videli kako si odlučno „odsekao leglo zaraze“, i sa Tvojim stručnjacima iz oblasti javnog zdravlja (koji su u slobodno vreme zanatlije novinari) raskrinkao njihov plan da napadnu srce slobodarstva, i to iz Popovićeva Bolnice i Vujkovićevog Zavoda (Zelenovićevog Šapca), rešili su da nas napadnu „po obodu“ iz Naprednjačke Loznice, i da stegnu obruč oko Tebe.

Kako si ih samo raskrinkao, Komandante (VD direktore Vujković M. Branko) naš! Pa nisu te džabe moji (naši) epidemiolozi predložili za Predsednika Udruženja epidemiologa Srbije! Evo Komandante (VD direktore Vujković M. Branko) hoće da vrate i svoje specijalističke diplome, pošto Tvoji saradnici kažu da oni ništa ne rade, a i što bi radili kada si Ti licencu epidemiologa dao Komunalnoj policiji.

Komandante (VD direktore Vujković M. Branko), na stranu šala. Na stranu Tvoja politička propaganda.

Ovo su ozbiljna vremena, ovo su vremena za ozbiljne i odgovorne ljude, moj Komandante (VD direktore Vujković M. Branko). Nisu vremena za perfidne igre i komedijaše.

Komandante Nebojša (VD direktore Vujković M. Branko), pusti struku da radi svoj posao.

Komandante Nebojša (VD direktore Vujković M. Branko), pusti našu sjajnu Komunalnu policiju da radi svoj posao, kao što ga radi i naš MUP. Komandante Nebojša (VD direktore Vujković M. Branko), pusti nas (naše) lekare da radimo svoj posao u miru, pusti nas (ih) da se borimo.

Nikada nemoj porediti epidemiologe sa policijom.

Svi mi čuvamo i Tvoje zdravlje Komandante (VD direktore Vujković M. Branko), i zdravlje naših sugrađana.

Moj Komandante (VD direktore Vujković M. Branko)

P.S. Žitelji Mačvanskog okruga, budite odgovorni prema svom zdravlju, pustite struku da radi svoj posao, i slušajte struku.

Blizu smo pobede, ali SARS-CoV-2 je naš novi „komšija“.

P.S.2. Hvala Ti Komandante (VD direktore Vujković M. Branko) što si prestao da nas zoveš na Tvoje jednočasovne konferencije. Mi moramo da radimo, nemamo mi vremena za Tvoje prezentacije poznavanja epidemiologije i propagandu.

Komandante (VD direktore Vujković M. Branko), hvala Ti što ne spominješ više Tvoju Bolnicu, iako je kod Tebe ostao žal zašto nije puna!“

Kako to u praksi izgleda!

U situaciji ste da neku vest, neki tekst, (pa i ovaj) čujete ili pročitate. Naročito ono za šta posumnjate da je zaraženo mržnjavirusom. I pre nego što lakonski reagujete udahnite duboko i brojte do deset. Potom ponovo razmislite o tome ko vam je tu vest preneo ili ko je napisao tekst. Ako još uvek niste u stanju da shvatite istinu probajte da, u toj vesti ili tekstu, zamenite ime onoga koga treba da mrzite sa imenom onoga ko je tekst napisao. I da još malo razmislite o tome ko kakve interese ima u svemu tome.

Ako tada shvatite šta je istina postajete imuni na mržnjavirus i niko vam više ništa ne može. Ako, pak, shvatite a nastavite, iz bilo kog interesa, da širite tu neistinu i inficirate ljude mržnjavirusom onda, neka vam je Bog u pomoći.

NEKA PAMET I RAZUM POBEDE! DA MISLITE A NE DA VERUJETE!

Ivan Kovačević

 

PS. U okviru borbe sa mržnjavirusom uskoro ću objaviti novi tekst: „Moji epidemiolozi“!

Exit mobile version