Ne nasedajte na provokacije – ostanite kod kuće

Poštovani sugrađani,

stvari su se potpuno otele kontroli i Srbija nezadrživo srlja u građanski rat. Kako stvari stoje predsednik Srpske napredne stranke je odlučio da nova nesreća srpskog naroda upravo krene iz Šapca, grada koji on izuzetno mrzi. Njegov poziv policiji da ne izlazi na ulice i da ne brani građane već da ih (građane) prepusti kriminalcima koji su iz cele Srbije krenule u naš grad može samo da znači obračun među građanima, i građanski rat.

Zato, poštovani sugrađani, neka pamet i razum pobede i ne nasedajte na provokacije. Ne izlazite na ulicu jer tamo nećete biti bezbedni.

Na ulici će biti samo oni koji su na to naterani protiv svoje volje (što je nerazumljivo ali istinito) kako bi se pokazala snaga vlasti i kriminalci koji će tražiti obračun sa neistomišljenicima jer im je rečeno da ni zbog čega što urade neće biti sankcionisani. U zemlji laži ni jedna državna institucija ne radi po zakonu već po volji jedne osobe.

Zato, neka pamet i razum pobede, ostanite kod svojik kuća i razmišljajte kako da se suprotstavimo ovoj pošasti koja nam je došla u kuću.

Da sapasemo naš grad da ne nastrada kao što je nastradao 1914, 1944…

Nije sve tako crno kao što izgleda. Mnogo je gore!

Ivan Kovačević

Exit mobile version