Napredni mobilijari

dav

„Obogaćen“ letnjikovački park

Letnjikovačka šuma godinama je sređivana kako bi se stavila na raspolaganje građanima. Pre svega onima koji su tu našli pogodno mesto da se bave rekreacijom ali i ozbiljnim sportskim treninzima. Taj letnjikovački kompleks je, izgradnjom crkve i sređivanje prostora oko nje postao idealno mesto za izlete. Pre svega porodične.

Međutim, kako Šabac postaje „napredan“ grad ili grad „budućnosti“ sasvim je razumljivo da se na tom prostoru postavi i neki savremeni i „napredni“ mobilijar u vidu gume od bagera. Verovatno kao moderni spomenik u znak sećanja na prošlogodišnje događaje na šabačkom mostu. I bageru.

Naš čitalac, koji nam je poslao ove fotografije, vidno tužan i razočaran pita ko je i zašto ovu veliku i tešku gumu doneo na ovo mesto. Jer, očito, da to jedna osoba nije mogla da uradi. Da li  je ova guma nagoveštava da će se ovaj prostor postati nova gradska deponija?

Kako bi razrešili ovaj slučaj i izbegli nagađanja javno, gradskim vlastima, postavljamo pitanje: Čemu služi guma od bagera u letnjikovačkoj šumi?

Ivan Kovačević

 

Exit mobile version