Koncerti svuda oko nas a ŠLF – ništa

LIČNI STAV: Zapisi iz pomračenog grada

Upropastili su sve što im je pod ruku dopalo. Novo nisu stvorili jer ne znaju. A koliko Šabac postaje kasaba može se videti i po manifestacijama koje se održavaju u gradovima pored nas. Dok smo mi imali ŠLF oni nisu imali ništa. Danas Šabac nema NIŠTA. „Napredak“ je značajan i vidljiv! U svakom pogledu…

U Rumi, u subotu, 23. jula, počinje muzičko-vizuelni spektakl i najveći letnji događaj na teritoriji Srema, FOAMFEST, nakon 2 godine pauze ponovo će se odružati. Vrhunska žurka uz veliki broj izvođača i plesača, živopisnu pirotehniku i, naravno, ogromnu količinu pene, svoje 11. izdanje zakazuje na dobro poznatom mestu – sportskim terenima „Breg“ sa početkom od 21h.

Na Divčibarama, na ski-stazi,  održava se, od 12. do 14. avgusta,  Mountain Music Fest. U petak, 12. avgust, nastupaju Musical Dosctors, Sevdah Baby live & Ivana Vladović, Different Kind of Jazz, Bege Fank & BKO i TBF. U subotu, 13. avgusta, tri muzičke bine rezervisane su za Mutante, Cotton Pickers, Vojka V, Decu Loših Muzičara, Sunshine, Funkamente, White City Soul, Peppe i DJ Goceaa u nedelju je MMF afterday, kada će posetioci moći da čuju Bege Fank, Ljudski Maximum, Nezoob i Phat Phillie.

Pa ako ste se uželeli koncerata idite u Rumu ili Valjevo. U gradu „budućnosti“ nema ništa!

I, tako do promene vlasti… ili propasti… Sami biramo!

Ivan Kovačević

Exit mobile version