„Izmislili vanrednu situaciju u Šapcu da bi ostali na vlasti“

VUČIĆU OPIJENOM VLAŠĆU GRAĐANI VIŠE NISU VAŽNI

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nikako ne može da sakrije mržnju prema Šapcu i građanima ovog grada koji nisu hteli da se prodaju za jednu ili nekoliko crvenih novčanica.

I dok se u Beogradu „Štark arena“ sprema da postane privremena bolnica jer ni u jednoj beogradskoj bolnici više nema mesta, a u Novom Pazaru i drugim mestima po Srbiji ljudi umiru, Aleksandrau Vučiću smeta što Nebojša Zelenović misli na svoje građane i čini sve da ih zaštiti iako ima veliku opstrukciju od kadrova koje je Vučić u Šapcu postavio.

POD HITNO PODNETI KRIVIČNU PRIJAVU PROTIV ALEKSANDRA VUČIĆA

Aleksandar Vučić zloupotrebom svog položaja i izjavam premanentno ugrožava zdravlje građana Šapca i poziva na linč. Sve ono što je u drugim gradovima, Novom Pazaru, Kragujevcu, Beogradu… dozvoljeno Šapcu je uskraćeno:
  1. proglašenje vanrednog stanja
  2. uskraćivanje testova čime se stvara lažna slika o zaraženim građanima

Zato sramno izgleda Vučićev današnji govor u kome on kaže da vlasti u Šapcu nisu u stanju da priznaju izborni poraz, pa su izmislile vanrednu situaciju i to da nemaju testove za koronavirus kako bi ostali još sedam do deset dana na vlasti. Čime jasno pokazuje da mu je do zdravlja građana Šapca stalo kao do „lanjskog snega“.

„Izgubite sa 12.000 glasova u malom mestu i niste u stanju da priznate poraz. Ja čestitam onom malom Paunoviću u Paraćinu koji je izgubio i čestitao i zato će on imati političku budućnost“, rekao je Vučić novinarima na aerodromu u Batajnici.

Iz ovakvog govora Aleksandra Vučića može jedino da se zaključi da je Nebojša Zelenović trenutno najperspektivniji opozicioni političar u Srbiji pa zato Vučić ne žali pare (što je pokazao pokušajem da pokrade izbore) ni živote građana da eleiminiše jedinog političkog protivnika koji može da ga ugrozi. A kolateralna šteta biće svakao građani Šapca koji treba da dobiju nesposobnu i podaničku vlast koja će na tom mestu samo statirati dok će gradom vladati oni koji su pare u kupovinu glasova i uložili. A to ko su oni verovatno svi znate.

A da se nešto ozbiljno sa Vučićem dešava može se videti i iz njegove rečenice da u Šapcu ima sve tri vrste testova, a da je vanredna situacija izmišljena, „misleći da će da ih spase neki ambasadori“.

„Nema ambasadora, narod u Šapcu odlučuje“, rekao je Vučić.

Naravno, verujem da sada svi građani Šapca znaju da li u Šapcu ima dovoljan broj testova i da li je vanredna situacija izmišljena. Naprednjacima, a i Vučiću, se očito žuri jer postaju svesni da Srbija ulazi u neviđeni haos te da im slobodan Šabac nikako ne bi odgovarao.

NIJE SVE TAKO CRNO KAO ŠTO IZGLEDA! MNOGO JE GORE!

Ivan Kovačević

Exit mobile version