Hvala što nam verujete!

Ovu godinu započinjemo ohrabreni reakcijom naši čitalaca koji redovno prate sve ono što radmo i što objavljujemo. Statistika sa naših društvenih mreža jasno pokazuje da su naše objave u, recimo, proteklih 28 dana dostigle domet od preko milion i osamstotina hiljada a da je reakcija čitalaca na te objave bila skoro milion ipo uz više od 800 novih pratilaca.

Tako naša facebook stranica doseže domet od preko 50.000 dnevno, i skoro isto toliko čitalaca koji reaguju na tekstove koje objavljujemo, što nas čini ozbiljinim i kredibilnim medijem ne samo u Šapcu, Mačvanskom okrugu nego i celoj Srbiji.

Zato smo veoma zahvalni svima vama koji nam verujete i koji nas pratite i reagujete na ono što objavljujemo i nadamo se da će ovi statistički podaci u ovoj godini biti još veći i izraženiji.

Pišite nam i predlažite teme o kojima bi želeli da pišemo kako bi ste bili bolje i istinitije informisani. Vaše poruke, priče, fotografije… možete slati na naš E-mail: info@podrinske.com ili ih možete ostavljati na stranicama naših društvenih mreža.

Naš rad, takođe, možete podržati i godišnjom pretplatom, od 1.500, dinara, na elektronsko izdanje „Podrinskih“ koje postaje sve popularnije ili nekom donacijom koju možete uplatiti na račun „Podrinskih“ 340-11022618-55.

HVALA VAM ŠTO NAM VERUJETE!

Exit mobile version