Gradska vlast ne misli o svojim građanima

Asfaltni put u Bojiću

Dr. Aleksandra Sašu Pajića jedino brine kako da „namiri investitore“

Kiša koja ovih dana obilato pada donela je, pored dobrih stvari, i brojne probleme stanovnicima Šapca i okoline. Naravno da se ova nepogoda nije mogla sprečiti, i to niko ne spori, ali se posledice mogu i moraju sanirati. U što kraćem vremensko roku. A za to je zadužena gradska vlast jer ljudi koji obavljaju te poslove i za to bivaju „nagrađeni“ visokom novčanom nadoknadom (i drugim beneficijama) iz budžeta (od poreza svih građana) moraju za građane i nešto da učine. Bar kad su oni, građani, u problemu.

Međutim, onaj što ga zovu gradonačelnik, dr. Aleksandar Saša Pajić, nikako da izađe iz svog „zlatnog“ kabineta i vidi kome od građana, i šta, grad, u ovakvim situacijama može da pomogne. A ne treba tu mnogo!

Evo, na primer, pogledajte ovaj seoski, asfaltni put, u Bojiću. Kiša je „sprala“ zemlju sa okolnih njiva (teren je brdovit) i potpuno zatrpala lokalni put. „Živo blato“ sprečava putničke automobile da prođu tim putem pa su svi oni koji žive u tom pravcu „odsečeni“ od „sveta“.

„Živo blato“ paralisalo saobraćaj

Ali ne bi, možda, gradska vlast ni imala neku odgovornost da nisu, radi „namirenja investitora“ za krađu izbora, oduzeli pravo mesnim zajednicama da raspolažu novcem od poreza na imovinu. Sad bi lepo predsednik mesne zajednice angažovao nekoga i za tili čas problem bi bio rešen. Ovako građani moraju da plaćaju naprednjačke dugove i da sami brinu o svojoj infrastrukturi.

Dela, dr. Aleksandre Saša Pajiću, dela a ne prazne priče, laži i praporce.

Mada, „čovečno“ je i da se baviš svojom budućnošću i egzistencijom kad ti se već pružila prilika. I tako nećeš još dugo!

Ivan Kovačević

Exit mobile version