Glupost građana Srbije jedini adut naprednjaka na ovim izborima

PREDIZBORNA KAMPANJA SRPSKE NAPREDNE STRANKE

Ono „kad ne znaš ni gde si pošao ni gde si došao“

U ovom totalnom predizbornom ludilu malo ko može da se snađe. I da razume o čemu se ovde radi. Sama činjenica da je nosilac svih listi, i republičkih i lokalnih, Aleksandar Vučić – za našu decu, stvara zabunu među običnim građanima ali i među članovima Srpske napredne stranke.

Za šta ili za koga treba da se glasa na predstojećim izborima?

Naravno, „marketinški stručnjaci“ Srpske napredne stranke svesni da je intiligencija njihovih članova na skromnom nivou, te da bi sprečili eventualne zablude i greške prilikom glasanja odlučili su da sve liste, bilo one za republički parlament bilo one za lokalne skupštine od Horgoša do Dragaša (dobro neće biti baš u Dragašu) ali recimo do Miratovca, nose isti naziv: „Aleksandar Vučić – za našu decu“.

Takođe, kako se u svim predizbornim aktivnostima Aleksandar Vučić najviše ili jedino on i pojavljuje stvara se pogrešna slika da građani, na ovim izborima, treba da glasaju upravo za najvećeg srpskog diktatora, Aleksandra Vučića, da ponovo bude predsednik.

Zato i ne čudi objava naše sugrađanke iz Majura koja nestrpljivo broji dane (još 14 dana) kako bi na predstojećim izborima izabrala Vučića za predsednika.

Ali, poštovana gospođo, Aleksandar Vučić je već predsednik i tako će ostati do 2022. godine. Zato nemojte da vas lažu i da vas majurski naprednjaci prave budalom pa da vam se cela Srbija smeje. Na ovim izborima treba da glasate za onog ko će, u naredne četiri godine, dobro upravljati našim gradom, kao što je, recimo, Nebojša Zelenović. Jer, Aleksandar Vučić to sigurno neće.

A neće ni onaj „specijalni“ savetnik ministra prosvete, čije je ministrarsto pokušalo da iz školskog programa izbaci jednu Desanku Maksimović, već neko koga će „Beograd“ postaviti. A to sigurno neće biti dobro.

NEKA PAMET I RAZUM POBEDE! DA MISLITE A NE DA VERUJETE!

Ivan Kovačević

Exit mobile version