“Država” u službi šabačkih naprednjaka

PREDSTAVE ZA “MALOG ĐOKICU”

Na fejsbuk stranici “Prdrinskih” Jovan Mehmed, očito bot Srpske napredne stranke, (a osnovano sumnjamo da iza ovih botova stoji, kao njihov šef, Vujković M. Branko)“ postavio je pitanje:

“Zasto podrinjske novine objavljuju asfaltiranje gradskih ulica i asfalt preko asfalta a ne objavljuje ono sto radi drzava bez uzimanja dva na dinar,ali komandant placa ono sta ce podrinjske da objave….”

Tragom ovog komentara pokušali smo da dođemo do informacije gde to država, šta i zašto asfaltira u Šapcu. I baš smo se namučili. Međutim, ispostavilo se da je to asfaltiranje nekog sokaka, još uvek ne znamo gde, koji se asfaltira u vreme predizbornih aktivnosti i služi isključivo za “ličnu upotrebu” šabačkim naprednjacima. Da malounike, kojih nadam se u Šapcu nema mnogo, “osvetli” i navede ih da glasaju za Pajića, Birmančevića i listu Aleksandar Vučić – za našu decu kako bi omogućili Vujković M. Branku da postane gradonačelnik. Pa otud, verovatno, i ovo pitanje naprednjačkog bota, za koga se ne zna ni ko je ni šta je, te osnovano mogu da sumnjam da je Jovan Mehmed još jedan lažni profil Vujković M. Branka.

Eto zato i nismo imali informacije o ovom asfaltiranju. Poverenici GO SNS-a u Šapcu, od 2016. godine, kada nisu uspeli da preuzmu vlast u Šapcu, opredelili su se za „svoje novinare“, kojima plaćaju da izveštavaju ono što oni govore (uglavno neistinito) bez prava da postavljaju pitanja. Ili su ta pitanja „nameštena“. Mi, u „Podrinskim“ sa žaljenjem, sve ove godine, gledamo na to.

I za ovo asfaltiranje, takođe, niko nas nije pozvao jer da jeste, mi bi sigurno izvestili građane Šapca o tome ali i postavili bi, nekom – ne znam kome, pitanje. „Kakav je interes države da asfaltira neke sokake, po gradovima iz unutrašnjosti, dok su magistralni putevi, u nadležnosti države u lošem stanju?

Naravno ovde je u pitanju čista zloupotreba državnog (našeg) novca u političke svrhe. Ta jedna ulica asfaltirana za “džabe” treba da „ubije“ život u Šapcu. Za „male“ pare!

Ali ovde se postavlja još jedno logično pitanje: „Da li će „država“, posle izbora, po istom principu, asfaltirati sve ulice i sokake po Šapcu?

Svako ko je pametan i misli svojom glavom zna da neće! Zato poverenici GO SNS-a u Šapcu i kriju ovakve informacije od šire javnosnti i građana Šapca jer su one namenjene samo uskom krugu članova Srpske napredne stranke koji, zbog ove „brige“ države treba da glasaju za listu Aleksandar Vučić – za našu decu!

A sada postoji još jedno pitanje koje se otvara samo po sebi: „Zašto se lista na lokalnim izborima u Šapcu zove „Aleksandar Vučić“?

Da li je on, ili da li će on, Aleksandar Vučić, biti gradonačelnik Šapca?

A Zamislite samo da se lista za lokalne izbore, što bi bilo normalno, zove „Dr Aleksandar Pajić (Ili dr Boban Birmančević ili Vujković M. Branko) – za našu decu.

Ko bi za tu listu glasao?

Verujem da ne bi ni ovaj Jovan Mehmed pa makar to bio i sam Vujković M. Branko.

Dakle, asvaltiranje ovog šabačkog sokaka, kao i još nekoliko sokaka koji su uvek, gle čuda, asfaltirani pred nekakve izbore, za džabe, od strane države, je odličan primer neodgovornosti i bezobrazluka države koja se umešala u politički, izborni, proces da posvađa građane Šapca.

Naravno, šta očekivati od političkih štetočina kakvi su ovi, šabački, naprednjaci. Da urade nešto čestito i pošteno svakako ne. Ali da lažu, vređaju i obmanjuju – na to smo već navikli!

NEKA PAMET I RAZUM POBEDE! DA MISLITE A NE DA VERUJETE!

Ivan Kovačević

Exit mobile version