Dirljivo obraćanje predsednika Vučića

SAV SAM SE NAJEŽIO

Evo, potpuno sam zbunjen i „prijatno“ iznenađen. Upravo mi se, na moj privatni telefon, obratio lično predsednik države Aleksandar Vučić. Žao mi je samo što u magnovenju i „uzbuđenju“ nisam uspeo da ovo njegovo „dirljivo“ obraćanje snimim i tako svojim pokolenjima ostavim uspomenu na to da sam imao čast da me pozove predsednik države lično. I to onda kad sam ja trebao njemu a ne kad je on trebao meni.

Ne znam kako je do mog broja došao, verovatno sam mu, izgleda, mnogo važan i značajan čim me je pozvao da ga na predstojećim izborima podržim i glasam listu „za našu decu“ i da pozovem sve članove porodice i prijatelje da učine isto.

Kad malo bolje razmislim shvatam da je predsednik Vučić stvarno dobro obavešten i da je znao kome se obraća. Naime, supruga i ja imamo četvoro dece sedmoro unučića i jedno praunuče. Za sada. Malo li je.

Tako da naši glasove vredi za sve njih. Za našu decu.

Međutim, upravo kad sam izustio da mu kažem da ćemo i supruga i ja svoj glas posvetiti svoj našoj deci veza se prekinula. Ali nema veze mogu to da učinim i na ovaj način jer znam da moje tekstove naprednjaci sa uživanjem čitaju i da, kažu, poneke i samom Vučiću pošalju. Pa, verujem, da će to i sa ovim tekstom učiniti.

Dakle, dragi moj predsedniče, slogan „za našu decu“ posebno me inspiriše i obavezuje da trezveno razmislim i svoj glas dam onome u koga verujem da mojoj deci može doneti neku bolju budućnost ali, pre svega, i slobodu koju trenutno niko od običnih ljudi u Srbiji nema.

Sem nas u Šapcu.

I zato moj glas i glas članova moje porodice, zbog naše dece, nećemo dati ni Tebi, Aleksandru Vučiću, ni tvojoj naprednjačkoj kamarili koju si sakupio „s koca i konopca“ ili bolje rečeno „od zla oca i od gore majke“.

Tvoja partija sastavljena je od najvećeg političkog ološa, bez časti i morala, i oni jedino za cilj imaju da opljačkaju ovu zemlju i običan i pošten narod a njihovu decu otera iz zemlje. Uz tvoju veliku podršku i pomoć. Da bi vaša deca živela bolje.

Verujem da ovaj tvoj poziv ima za cilj da se svi oni, kojima si zahvaljujući televizijama sa nacionalnom frekfencijom isprao mozak i načinio ih maloumnicima, „upišaju u gaće“ od tvog milokurnog glasa i pomognu ti da svoju diktaturu učiniš još čvršćom. I bezočnijom.

Ipak, duboko sam ubeđen da se Šapčani, koje besramno pozivaš, neće „upišati u gaće“ od tvog milokurnog glasa i da će glasati za svoju decu i da Šabac i dalje ostane slobodan grad. Jer, i tvojoj vladavini se bliži kraj. To znaš i Ti i tvoje bitange kojima je ovo poslednja prilika da nas opljačkaju. I obogate se zbog njihove dece. Jer vama novca nikada nije dosta.

NEKA PAMET I RAZUM POBEDE! DA MISLITE A NE DA VERUJETE!

Ivan Kovačević

Exit mobile version