ČITAJTE U NOVOM BROJU “PODRINSKIH”

1

Siniša Mali potvrdio:

Šabac je Beogradu uvek bio glava!

Gostujući u Jutarnjem programu Televizije „Pink“ Siniša Mali, gradonačelnik Beograda izneo je planove rada Gradske uprave Beograd za 2018. godinu koji su potpuno prekopirani od Šapca. Tako će u idućoj godini i Beograđani odlučivati o projektima koje žele da rade od poreza kao što to rade u (Malom) Parizu. Evo šta je tom prilikom gradonačelnik Beograda rekao:

– Za desetak dana imaćemo veliku kampanju u našem gradu. Želimo da damo priliku građanima Beograda da učestvuju, da kažu i da daju svoj glas za projekte koje bi oni želeli u svom komšiluku da reše, da naprave. Mi ćemo u budžetu izdvojiti dvestotine miliona dinara, za sledeću godinu. Opštine će izdvojiti bar deset miliona dinara svaka od njih, i u dva kruga glasanja pozvaćemo sve građane, to će biti velika kampanja, da kažu šta bi želeli da urade u svom komšiluku. Hoće li da sređuju park, hoće li da asvaltiraju, hoće li da prave – šta god žele da prave. Onda će da glasaju, pa ćemo zajedno sa građanima, da slušamo šta oni imaju da kažu, i da zajednički uočavamo probleme. To je potpuna promena rada gradske uprave. To je Pariz, ako se ne varam, krenuo da radi i građani su veoma lepo reagovali na to. Zajedno sa „Senior karticama“ za naše najstarije sugrađane. U ovom trenutku, mislim da smo ih podelili skoro devedeset hiljada.

Ovo je još jedan dokaz i najbolji primer da Gradska uprava grada Šapca dobro radi u interesu građana, da ima pravu viziju i da će njenim pute uskoro poći mnogi gradovi u Srbiji. Kao što je to i do sada bivalo Beograd je prvi grad koji je, doduše neveselo, priznao da se od Šapca ima šta naučiti.

Facebook komentari

Discussion1 Comment

  1. “Gradjani” mogu da biraju koje ce tendere da namestaju mufljuzi Zelenovic i Sinisa Mali. Vi birate, a oni se ugradjuju.

Leave A Reply