Bez replike

0

Od odbornika Stanarčića svašta smo do sada mogli da čujemo. Ali ono što je rekao na prošloj Skupštini stvarno je zabrinjavajuće!? Šeretski, kako samo on to ume, saopšti nam kako je u Loznici mnogo bolje živeti nego u Šapcu. Zato je njegova, ako sam dobro razumeo, snaha išla u Loznicu da se porodi jer u šabačku bolnicu nema poverenja. Takođe, i njegova deca su išla u lozničku gimnaziju jer je ona mnogo bolja od šabačke.

Na ovo izlaganje ostali su nemi i direktor Opšte bolnice Šabac i savetnik ministra obrazovanja koji su se, takođe kao odbornici, nalazili u sali. Nisu replicirali. Znači li to da su ove dve, za Šabac, značajne ustanove, koje, inače, vode šabači naprednjaci, u rasulu. I da je Stanarčić u pravu.

Naravno, ono što dodatno daje na težini ove izjave je i činjenica da je gospodin Negovan Stanarčić postao odbornik kao član Srpske napredne stranke i sa liste koju je predvodio Aleksandar Vučić. Međutim, ako pogledate istorijat političkog delovanja Stanarčića videćete da je on, uvek, neprocenjivo tačno pogađao kada će politička stranka kojoj pripada propasti i „preletao“ u drugi tabor.

Burno je na političkoj sceni Srbije. Videćemo da li će Stanarčić i ovoga puta biti u pravu.

Ivan Kovačević

Facebook komentari

Leave A Reply