Bez replike

Od odbornika Stanarčića svašta smo do sada mogli da čujemo. Ali ono što je rekao na prošloj Skupštini stvarno je zabrinjavajuće!? Šeretski, kako samo on to ume, saopšti nam kako je u Loznici mnogo bolje živeti nego u Šapcu. Zato je njegova, ako sam dobro razumeo, snaha išla u Loznicu da se porodi jer u šabačku bolnicu nema poverenja. Takođe, i njegova deca su išla u lozničku gimnaziju jer je ona mnogo bolja od šabačke.

Na ovo izlaganje ostali su nemi i direktor Opšte bolnice Šabac i savetnik ministra obrazovanja koji su se, takođe kao odbornici, nalazili u sali. Nisu replicirali. Znači li to da su ove dve, za Šabac, značajne ustanove, koje, inače, vode šabači naprednjaci, u rasulu. I da je Stanarčić u pravu.

Naravno, ono što dodatno daje na težini ove izjave je i činjenica da je gospodin Negovan Stanarčić postao odbornik kao član Srpske napredne stranke i sa liste koju je predvodio Aleksandar Vučić. Međutim, ako pogledate istorijat političkog delovanja Stanarčića videćete da je on, uvek, neprocenjivo tačno pogađao kada će politička stranka kojoj pripada propasti i „preletao“ u drugi tabor.

Burno je na političkoj sceni Srbije. Videćemo da li će Stanarčić i ovoga puta biti u pravu.

Ivan Kovačević

Exit mobile version