Ana Brnabić potvrdila pisanje „Podrinskih“

ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVLJE SABOTIRA

Ne znam šta će, posle današnje konferencije republičkog Kriznog štaba, pisati botovi SNS-a ali Ana Brnabić je jasno potvrdila sve ono što su „Podrinske“ pisale u ovim vremenima epidemije i vanrednog stanja.

A Brnabićka je nedvosmisleno potvrdila: „ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVLJE ŠABAC SABOTIRA TESTIRANJE GRAĐANA ŠAPCA“ zbog čega su građani Šapca i Mačvanskog okruga i došli u situaciju u kojoj se sada nalazi.

Naime, pred sam kraj konferencije, na pitanje jedne novinarke o Šapcu, Ana Brnabić je rekla da se ona i Krizni štab svakog jutra čuju sa Zavodom za javno zdravlje i da oni koji rade u Zavodu procenjuju potebe za testovima i da ih poručuju. Tako dolazimo do istine da je Zavod za javno zdravlje Šabac tražio mnogo manje testova od potrebnih što je dovelo do toga da epidemija poprimi, sadašnji, zabrinjavajući tok.

Naravno, u nekom narednom vremenu će se, siguran sam, ispitati šta je to i ko je to u Zavodu za javno zdravlje nesavesno radio i doveo u pitanje hiljade života građana Šapca. A kazna za sabotažu i ugrožavanje života ljudi mora biti maksimalna. Naravno, sve one koji misle da će se pobedom naprednjaka u Šapcu izvući moram da razočaram i kažem da ovakvi zločini ne zastarevaju. Pa, pazite šta radite!

Još nešto, što je Ana Brnabić rekla, govori o svoj nakaradnosti sistema u kojem se nalazimo i pokazuje da je SNS-u politika najvažnija. I jedino važna!

U jednom trenutku svog, „naširokog i nadugačkog“ odgovora premijerka je rekla jednu rečenicu koja mora da zabrine svakog normalnog građanina bez obzira da li ili ne pripada nekoj političkoj partiji.

I, kaže Ana Brnabić, nisu ONI angažovali Veterinarski institut u Šapcu već MI jer je on državna ustanova.

Zato javno pitam, jer znam da će Ana pročitati ovaj tekst: Ko su to ONI a ko MI u trenutku kada se, verujem, svi u Srbiji bore za živote građana i pokušavaju da se suprotstave ovom zlokobnom virusu?

Da li bi, draga Ana, ova tvoja rečenica bila ista i da je u Šapcu na vlasti Srpska napredna stranka?

Dalji komentari su nepotrebni. Ako imate mozga i mislite svojom glavom setite se svega ovoga kad za to dođe vreme!

NIJE SVE TAKO CRNO KAO ŠTO IZGLEDA! MNOGO JE GORE!

Ivan Kovačević

Exit mobile version