Znači, prodali smo Kosovo!

1

LIČNI STAV: Hanibal Kovač

Demagogiji i farsi, uvek dođe kraj. Do skora sam mislio, da su na čelu šabačkih naprednjaka klasični imbecili i notorni šarlatani i čudio sam se Vučiću, odakle baš njih dvojicu da drži tako dugo, na mestu poverenika u Šapcu. Takođe sam mislio i da je onaj Malović, bivši taksista, imbecil a taj čovek je direktna veza, politička, između Vučića i poverenika, naprednjačkih, u našemu gradu. Do skora mi nije bilo jasno, zašto sve to tako funkcioniše i što su imbecili postavljeni za narodne poslanike i pomoćnika ministra prosvete? I onda sam konačno skapirao, Vučić nije budala! Postavio je dvojicu najpametnijih i najobrazovanijih, dvojicu doktora nauka iz Vladimiraca, da haraju Šapcem i to, iz samo jednog razloga. Dakle, ta dva iksana, Birmančević i Pajić, najbolje umeju da artikulišu Vučićevu politiku i da svojim glasačima i sendvičarima, precizno prezentuju šta on, Vučić, u političkom i duhovnom smislu zaista misli. Konačno znamo, npr. da je eparhija Raško-Przrenska izdajnička, da je vladika Teodosije jeretik koga se treba stideti, Nebojša Zelenović trenutno najveći srpski izdajnik, jer odlazi na Kosovo, u Goraždevac, da pomaže Srbima u razvijanju poljoprivrede. Svakodnevno mitingovanje naprednjaka u centru Šapca, pokazalo je i razotkrilo mnoge stvari, kada je reč o Vučićevoj politici. Huškaju se klinci da skandiraju “Zeleni lopove, Zeleni izdajniče” i za sitnu kintu žvrljaju najbesmislenije političke parole, po zgradama javnih institucija. Suština celog tog političkog performansa je, da se zamene teze, Gebelsovskim metodama i optuži neko drugi za ono što nam se sprema! Niko drugi, do narodni poslanik Birmančević, Vučićeva šabačka desna ruka, pred kamerama je, u centru Šapca, optužio Gradonačelnika Šapca, što je otišao na Kosovo, da pomaže oko povećanja prinosa jagoda, tamo nekim Srbima, uz važnu i istorijsku rečenicu da “Kosovo nije Šabac i Kosovo nije Srbija”. Ne, nije Birmančević imbecil, on je tačno rekao ono što nam SNS i Vučić spremaju! Znači, dil je u Americi napravljen, Mekalister ne priča gluposti, a ni Brisel nije bezveze skenjao najveću Kosovsku pretnju za dil, Ramuša Haradinaja. Narodni poslanik Birmančević nas je, vrlo precizno obavestio, kroz dnevno-političku retoriku, da Kosovo više nije Srbija! On je to rekao, obavestio javnost i nikom ništa! Svi o tome ćute! Nije slučajno, što je tako nešto, prvi put, od strane političkih zvaničnika, izrečeno u srcu slobodarskog Šapca. Da to sve nije istina i da to nije tako, Birmančević bi već bio uhapšen i u političkom smislu bi mu već odletela glava. Dakle Vučiću, prodao si Kosovo!
P.S.
Meni slični i ja, mislimo da je Srbija svugde tamo gde Srbi žive. Srbija je i tamo, sa naših skoro milion raseljenih klinaca širom sveta, Srbija je i na Aljasci u domu Pavlovića za Svetog Nikolu i Srbija je i u Goraždevcu, na njivama zasađenih jagoda, onih 65 srpskih domaćinstava, koji se bore za goli opstanak i Srpsku duhovnost uz pomoć, kako kažu, izdajnika Vladike Teodosija! To izdajnik kažu oni, koji su eto, saznali smo, Kosovo prodali!

Facebook komentari

Discussion1 Comment

  1. Od kada sam rodjena samo se piše o Kosovu, ratuje se, bombarduju nas. Roditelji su nam fakultet plaćali prodajući sve sto imaju na pijaci.
    U ovom gradu se loše živi, i u Srbiji generalno se loše živi. O tome političari ne misle, a mi se i dalje zamlaćujemo pričama o Kosovu.
    Idu izbori, i mučnina počinje kod svih ljudi. Ja se pitam, da li slusaju ti političari običnog čoveka?
    Mislite da gladne ljude interesuje vise sta je ko rekao o Kosovu. Bože!

Leave A Reply