ZELENOVIĆ: Zajedno za Srbiju podržava proteste i zahteve studenata

1

Zajedno za Srbiju podržava proteste i zahteve studenata koji se šire Srbijom i koji pokazuju da mlade generacije ne pristaju na autoritarni sistem i da ne žele da odu iz zemlje.

Ovi protesti su poruka vlastima i pouka opoziciji da se više nikada ne sme pristati na izlazak na izbore bez unapred precizno definisanih izbornih uslova koji moraju biti u skladu sa najvišim evropskim standardima, a ne u skladu sa pravilima igre gorim nego u vreme  Miloševića. Istorija je pokazala da se svaka vlast koja se oslanja na silu pre ili kasnije suočava sa otporom slobodnih građana, jer je sloboda najviša vrednost za svakog čoveka.

Nebojša Zelenović

Predsednik Zajedno za Srbiju

Београд, 6. април 2017. године

Facebook komentari

Discussion1 Comment

  1. Omladina treba da šeta i zbog vaše vlasti u gradu. I hoće jednom. Da li ste Vi bili ovde bolji na izborima lokalnim? Omladina u Šapcu ne može da se zaposli u gradu, jer ste samo partijski zaposljavali i to i dalje radite.U Veću vam sedi neko sa kupljenom diplomom. Po čemu ste vi bolji od onih na Republici? Zaposeli ste i domace i strane privatne firme, dajete im dobre uslove, u zamenu, da na bolja radna mesta zaposle samo vase ljude. Šta to beše konkurs u ovom gradu? Omladini u ovom gradu ne treba vaša podrska. Oni vide i ono što vi radite.

Leave A Reply