Zelenović VS. Jančić

2

 LIČNI STAV:  HANIBAL KOVAČ

`Bem li ga, al` evo činjenica, pa i konačnog rezultata! Ne tako davno, gospodin Jančić imenom Marko, bivši šef kabineta gospodina Zelenovića, sa funkcijom gradonačelnika, imao je nameru da obori sa vlasti svog dojučerašnjeg najvećeg prijatelja i šefa, te da tu istu lokalnu vlast preda na tacni lokalnim Vučićevim satrapima a sve to kroz oblandu gradskog odbora razvaljenog SPS-a. Pojavljivao se na televizijama i radio programima, te zajedno sa nesrećnim plivačem Pajićem iz SNS-a, tvrdio kako je promena lokalne vlasti u Šapcu već gotova stvar. Dakako, Jančiću su obećavali, ovi iz SNS-a, „kule i gradove“, „avione i kamione“ i još 300 raznih čudesa i „džiblo kuraca“. Naravno, vreme je pokazalo da od pada Zelenovića nema ništa, niti su jadnici iz lokalne opozicije uopšte sposobni da se konsoliduju posle „pogibije“ na lokalnim izborima iako su bili ubeđeni da će uz pomoć Andreja i Šljivančanina sesti u toliko željene gradske fotelje! Dakle, ništa od svega toga do 2020, kada su zakazani novi lokalni izbori… Jebi ga takav je zakon, taki nam je Ustav! Doobroooo, i šta ćemo sad? Sitacija je sledeća, jer se moraju sumirati rezultati čitave te halabuke oko smene Zelenovića i cele gradske uprave, jer se mora izvući naravoučenije pred predstojeće nam izbore. Hoću reći, nema „hoću piški – neću kaki“, nego, tako je kako je a narodna se volja poštovati mora… Ma, demokratija čista…

Eeeee, a da vidimo koji su rezultati?! Kao što znate, gradonačelnik Zelenović je pre neki dan bio jedini pozvani gradonačelnik iz Srbije na Tajvanu, gde su se sastali svetski gradonačelnici tzv. pametnih gradova. Veliki uspeh i čast, ne samo za Zelenović, gradsku upravu nego i za sve žitelje Šapca a nekadašnjeg „Malog Pariza“. Mogu sad botovi SNS-a da seru, laju ili ti kenjaju po društvenim mrežama, može sad Pajić plivač i pomoćnik pomoćnika u ministarstvu da sviraju falusu do mile volje po medijima kako eto ovde u Šapcu ništa ne valja kad imamo to što imamo i ceo svet nam to priznaje i odaje poštovanje! Na kraju krajeva kod tog istog Zelenovića, gradonačelnika, dolaze ambasadori svih najvažnijih zemalja sveta čak i onaj meni inače nesimpatični Devenport koji se u sve razume. Eto, tu je Zelenović, mislim, tu je gde je…! A gde je i šta je sa „Jančićom“, bratom Markom? Posle svega što je na umu imao i kanio realizirat`… Kad pogledate, evo i Pajić plivač napredovao i odeeee u ministarstvo, hirurg doktor milimetar posta neki šef u bolnici, svi se smirili a brat Jančić Marko od punog džaka pički uhvatio baš kurac! Nema čovek sreće, pa to ti je! SNS, naravno, nije ispunio obećanja o poslu i ciklionima, kući sitna deca, nervozna žena i eto belaja! Sad Jančić brat Marko, gotovo svakodnevno čelne ljude gradske koalicije bukvalno moli da mu oproste što se eto malo zaigrao i eto, ako imaju i malo duše da ga negde smeste za neku sitnu kintu i on obećava da više nikada u životu neće talasati ni privatno a kamo li preko medija… Obećava sada, ovih dana, Jančić brat Marko da će biti dobar i da se neće ako treba, nikada više ni pojaviti u gradskoj skupštini, jer odbornik je! Moli, kuka, plače!

Šta reći, tako je kada se zajebeš i pomisliš da si pametniji i moćniji nego što jesi i kada shvatiš da si ovca koja služi samo za šišanje! Eto vam rezulatata one velike frke vezane za rušenje vlasti u gradu Šapcu i one priče i halabuke sa dičnog „Vučićovog“ RTV Pinka a i ostalih njemu naklonjenih medija… Ne može na falusu da nikne nokat, nikada, niti je falus ikada imao mozga!

P.S. „Ako kaniš pobijediti ne smiješ izgubiti“!

Facebook komentari

Discussion2 Comments

 1. Boli te kurac .Opet si uzeo 50000e.Jebes i Zelenovica i Jančica bitna je lova na ovu krizu.
  Ide ti nema sta kao i Dulu 10%.Vladace ovim gradom jos 30 godina , a mi obicni gradjani cemo da pusimo.Jebite nas kad smo majmuni.

  • Dragance ( preko vode )

   A jel ima nesto da nije istina u ovome sto Hani napisa ??? Glavna mu je poenta da se ona budala zaigrala, i popusila. I to je istina, ne mozes reci da nije. Budala, pomislio da je neko.
   i sad ga pusi bez posla.
   🙂

Leave A Reply