Zaigralo se dete ili kako to rade naprednjaci

1

Razmišljanje Malog Đokice

Ne znam zašto ali još se sećam prošlog zasedanja Skupštine grada Šapca. Desilo se na početku… ali na kraju sve se dobro završi… Nekom na sreću, nekom na žalost!

Elem, bilo kako bilo, sednica Skupštine grada Šapca direktno je prenošena na regionalnoj televiziji pa su građani Šapca ali i regiona mogli da vide i da se uvere u „snagu“ opozicije u lokalnom parlamentu. Nekolicina naprednjaka, koja sve zna i u sve se razume, držala je „banku“ za skupštinkom govornicom. Kritikovali su sve što je vlast predložila i to „na angro“. A usta puna Vučića. I, kako on dobro radi… I kako naprednjaci, u gradovima u kojima su na vlasti, dobro, profesionalno, čestito i stručno rade, med i mleko… bla, bla….

Naravno, građani im veruju. Pa odbornici su, ne bi lagali!?

A da li је to baš tako? Nije, naravno!

Uzmimo, na primer, grad Kragujevac. Nekada centar privrede Srbije danas skoro kasaba. A vladaju naprednjaci. I to ne bilo koji… Sin predsednika lično. Dao mu tata igračku (grad Kragujevac) a dete se zaigralo… Ugašeni mediji, kultura, sport… privreda na kolenima…

I na te uspehe i sposobnosti pozivaju se odbornici Srpske napredne stranke u Šapcu. Žao im što i Šabac nije takav, a mogao bi da bude. Samo da oni dođu na vlast.

Ali vratimo se na ono sa početka teksta „Desilo se na početku…“ i komentara šabačih naprednjaka, koje su građani Šapca mogli da čuju sa skupštinske govornice, vezanih za „Apoteku Šabac“ i razna druga imenovanja.

A, evo kako to radi njihov idol u Kragujevcu. (pogledajte imenovanja na priloženoj fotografiji) Sve stručnjaci…

Probleme “Apoteka” u Srbiji mogu da reše samo majstori za klimatizaciju i grejanje a pri tome kadrovi SNS-a.

STRAŠNO!

Facebook komentari

Discussion1 Comment

  1. Svasta. Umesto da su lepo kupili diplome, kao pola Zelenovicevog Gradskog veca. Sve sami diplomci Fabusa, Privredne akademije, menadzmetna i kolege sa fakulteta Tome-diplome, koji opusteno projektuju saobracaj u gradu.

Leave A Reply