Veliki kriminalni skandal šabačkih naprednjaka

1

A HOĆE DA VLADAJU NAŠIM GRADOM

U želji da prvi predaju izbornu listu šabački naprednjaci, na čelu sa dr Aleksandrom Sašom Pajićem napravili su nekoliko velikik proceduralnih propusta od kojih je jedan vezan za kriminal.

Naime, prilikom predaje dokumentacije umesto dr Aleksandra Pajića  odborničku listu neovlašćeno je predala Bojana Mršić, kćerka poznate šabačke sudinice Mršić, inače član Izborne komisije šabačkih naprednjaka.

Dr Aleksandar Pajić euforično predaje listu u nadi da će biti gradonačelnik Šapca

Ipak, preglasavanjem, Izborna komisija je prihvatila pomenutu listu iako je Vera Palinkaš primedbovala da je nezakonito predata kompletna izborna lista  jer je član komisije ispred SNS-a Bojana Mršić predala neovlašćeno biračke spiskove a što nije uradio jedino ovlašćeno lice dr Aleksandar Pajić. U međuvremenu ustanovljeno je da naprednjaci nisu priložili ni saglasnost Aleksandra Vučića da u sloganu mogu koristiti njegovo ime. A onda se dogodio presedan kakav se do sada ne pamti. Bojan Mršić, član Izborne komisije pokušala je ilegalno da u spise ubaci Vučićevu saglasnost i bila uhvaćena u toj kriminalnoj radnji.

Devojka se branila suzama da je bila naterana, što je verovatno tačno, ali ipak počinila je krivično delo koje mora biti sankcionisano.

Da li će konsekvence snositi samo nesrećna devojka ili i dokazano nesposobni, osim za malverzacije, dr Aleksandar Pajić zajedno sa svojom kamarilom ostaje da se vidi.

Prva pozicija na biračkom spisku bila je jedini adut nesposobnom političaru da ubedi pristalice da ima neku vrlinu. Ali koliko su mu u toj radnji pomogli šabački notari toliko mu je odmogla bahatost i nesposobnost.

Naravoučenije: „Ko s đavolom tikve sadi o glavu mu se lupaju“. Kako će na sve ovo reagovati kandidati koji su za Pajića, Birmančevića, Mićića i ostale naprednjačke prevarante pristali da budu na ovoj listi ostaje da se vidi.

Naravno, postavlja se pitanje kako će i građani Šapca reagovati sada kada je potpuno jasno o kakvim se ljudima radi.

Oni ba gospodare našim gradom
Facebook komentari

Discussion1 Comment

 1. Круна вирус

  “Ономе ко је на главу ставио круну,
  више је стало до круне, него до главе !
  Па ће за своју круну дати и главу,
  и главу и народ, и земљу и веру !
  а круну неће дати ни за образ !
  Његова је памет опасана,
  окружена, и ограничена, круном !”

  Из “Боја на Косову”, Љубомира Симовића

Leave A Reply