VD direktorka „radi“ i nedeljom

NEPRAVILNOSTI U OŠ „JEVREM OBRENOVIĆ SE NASTAVLJAJU

Novopostavljena VD direktorka Osnovne škole „Jevrem Obrenović“, Svetlana Stanković, istaknuti aktivista i odbornik Srpske napredne stranke u Šapcu „ozbiljno“ je shvatila svoj posao. Iako je danas nedelja i škola je potpuno prazna novopostavljena direktorka je došla u „obilazak“ škole u pratnji osoba koje u školi nisu zaposlene. Postavlja se pitanje šta ona nedeljom radi u praznoj školi ali i šta te osobe u neradni dan, takođe, rade u školi.

Školske prostorije nisu partijske prostorije pa da u njih može da ulazi ko god i kad mu padne napamet. Posebno što u školi postoje mnoga važna dokumenta i imovina i što se sve to može zloupotrebiti.

Šta je navelo Svetlanu Stanković da u školu dođe „kad joj vreme nije“ i da sa sobom povede osobe koje nisu zaposlene u školi ostaje da se vidi. I šta je to toliko hitno da ne može da sačeka sutrašnji radni dan?

Očito da je Srbija postala zemlja bez zakona ili zakona koji štiti isključivo članove Srpske napredne stranke a to naprednjaci obilato koriste.

Iako je ovde je u pitanju škola, dakle obrazovna ustanova, očito da je VD direktorka „utripovala“ da su joj partijski drugovi, kao nagradu za veliko angažovanje u stranci, „poklonili“ ovu školu i da će ona tu moći da radi šta hoće.

A da li će tako i biti ne zavisi samo od nje i njenih partijskih saboraca već od mnogo čega drugog…!

Ivan Kovačević

Exit mobile version