VAŽNO JE SUTRA BITI U BEOGRADU

1

Mnogi od vas, poštovani čitaoci, pitaju me zašto „napadam“ samo republičku vlast a ne i šabačku. Da li je to zato što ne smem ili zato što nas ovi plaćaju? A odgovor na ova pitanja je veoma jednostavan. Zamislite samo da imate veliku farmu ovaca i da je u nju upao čopor vukova. Šta bi ste vi radili? Jurili miševe po kući jer vam se žena boji tih miševa!?

„Vukovi“ su napali Srbiju. „Poklali“ Ustav, Zakon, Pravdu, Moral, Medije, Obrazovanje, Kulturu, Demokratiju… i mnoge druge „ovčice“ koje smo godinama stvarali, hranili, negovali… Ali, tu se nisu zaustavili. Nastavili su da „kolju“ i sve drugo što im pod „zube“ dođe. I zato te „Vukove“ moramo pod hitno da oteramo. Po bilo koju cenu. A sa „miševima“ ćemo lako…

Takođe, dvoumio sam se da li da u subotu idem u Beograd. Ali posle onoga što sam video na mitingu vlasti u Novom Sadu više nemam dilemu – VAŽNO JE SUTRA BITI U BEOGRADU.

Ivan Kovačević

Facebook komentari

Discussion1 коментар

  1. Da, ali kažu da u životu uvek treba poći prvo od sebe. A tako, i od svog grada. Prvo se valjda, rešava problem na mikro nivou. Da li se pitate, ako ponovo SNS osvoji republičke izbore, sta ce biti sa ovim gradom ako u njemu ostane ista lokalna vlast? Da li ce početi da se zatvaraju ovde državne ustanove, da nas zaobilaze sve strane kompanije itd. To bi bio scenario. Bilo bi još gore nego sada.
    Ja ne želim da se to desi.
    I ne dopada mi se kada vidim da novinari podržavaju javno jednu stranu. Ja novinare doživljavam kao nepristrasne ljude, one koji nam prenose tačne i samo proverene informacije, ljude koji su nevidljivi a opet vrlo prisutni na svim političkim dešavanjima. Ali, svesna sam i toga da sam vrlo usamljena u tom mišljenju i „Van grupe“, kako kaže direktorka moga sina. Ipak, držaću se ja stavova jednog pojedinca, i neću biti ni taj „Jedan od pet miliona“, jer ne osećam ni tu da se dešava nešto dobro.Imam utisak da su se oni najbolji potpuno povukli, i da ovoj zemlji nema spasa, ko god bio sutra na vlasti.

Leave A Reply