Utihnuli botovi

4

Lični stav: Hanibal Kovač

Hanibal – lektor i utihnuli jaganjci. U daljem tekstu – botovi. Jer ovce su za šišanje! Neverovatno deluje činjenica da je vrh SNS-a izričito naredio svojim botovima da više ni po koju cenu ne stavljaju svoje komentare na sajt „Podrinskih“ i Fejsbuk iste firme koja je u javnosti poznata kao novina tj. nedeljnik. Takođe zabranjeno da se komentarišu tekstovi ludog Hanibala jer samo takvom ludaku kao što je on upravo odgovara i  „najbolje vole“ kada ga najžešće „napušavaju“. Taj ludi Hanibal kažu naprednjaci i misle tako inspiraciju upravo vuče iz nadahnuća botova koje spram njega očitavaju. Toliko vuče inspiraciju i toliko je taj Hanibal inspirisan da i sam on konstatuje da i njega mogu da povuku ili „povuč(u)iću“! E, ta SNS sveopšta botovština zaista jeste inspirativna i može da izazove oduševljenje u smislu da velika zabava izazove kontraefekat tj. da se ta botomanija SNS njima samima upravo obija o glavu. Jer kojim rečnikom lektora uvrediti kada je njegov rečnik prljaviji a kojim ludostima uvrediti novine kada su one luđe a svi zaposleni u tim „Podrinskim“, odgovorno vam tvrdim, nisu normalni. Na primer, onaj Karalazić taj je odšelio čim piše onakve tekstove a ni direktor Kovačević, jadan čovek, ne zna šta ga je snašlo i već devet punih godina kao ozbiljan čovek ne može da dođe ksjebi. Dakle, šta botovima preostaje, SNS-u i Vučićevim sledbenicima nego da dignu ruke od budala što realno i jesmo jer se bavimo medijima u zemlji koja medije guši a novinare proganja i maltretira! I na sve to kod nas nema cenzure a ni zabranjenih tema… Naprednjaci dobro došli na stranice našeg lista a već smo vam javno čestitali godišnjicu osnivanje partije, jasno, sa Vučićem na čelu iste. Što bi rekao Draža Petrović: „20. oktobra je oslobođen Beograd a onda je 21. oktobra osnovana SNS“.

P.S. Šta je botovi, što ste se ukenjali, zašto ste utihnuli, bljujte vatru jer ovo je slobodna zemlja, bar bi trebalo da bude, kao što bi i vaši umovi trebali da budu slobodni a ne onim kukavičlukom skrivenog identiteta sa kojima se onako kurčite poput izvesnog a poznatog bota Nevoljka Spasića ili onog imbecila koji je umesto svoje slike na Fejsbuk-stranici stavio sliku konja a zove se Mile. Time je sve rekao sam o sebi a i drugim botovima. Bolje da je stavio sliku majmuna. Takođe bi imalo smisla.

Facebook komentari

Discussion4 Comments

  1. Šta je sada Hanibale, Lični stav nema veze sa događajima od juče? Kako to? Pa, zar to ne bi trebalo da je glavna tema u gradu? Ne znam, eto, nisam “novinar”…

  2. Botovi su uvek postojali. Nekada su se delile kartice telefona i onda su članovi stranaka pisali hvalospeve o svojima u popularnim emisijama Olivere Kovačević itd. Sazna se, gde gostuje neki predsednik stranke, i onda se aktiviraju članovi. I sada je to slično, samo je ime “Botovi”drugačije. Stado je u većini, a oni koji vode to stado oni znaju kako da koriste sistem manipulacije.
    A mozda je njima dosadilo, da odgovaraju na uvek iste naslove i tekstove tipa “SNS prevaranti”, “Utihnuli botovi” itd. I meni je to više dosadno, mada poštujem, “Lični stav”.Posto ne pišete o aktuelnijoj temi, možda i ne znate. Otela su se kontroli dva odbornika, i to sve znog toga što im je valjda neko obećao posao. Eto,sada možete i o tome da pišete.

  3. Kada ces da objavis jos koji SEX TAPE? Mada, kad bolje razmislim nemoj vise da ih objavljujes. Sramotis se. Posle tih snimaka shvatam zasto si tako isfrustriran. Nece da se digne.

Leave A Reply