Tina Stanojlović dobila invalidska kolica

Humanost građana na delu

Aleksandar Pajić, predstavnici udruženja ,,Čepom do osmeha” iz Novog Sada, dr Dejan Pavlović i Ana Vučinić, predsednica udruženja ,,Da budemo svi jednaki” danas su u Gradskoj kući dodelili invalidska kolica devojčici, desetogodišnjoj, Tini Stanojlović iz Jevremovca

Sakupljanjem čepova novosadsko Udruženje ,,Čepom do osmeha” do sada je izmamilo pedeset i pet dečjih osmeha.

-Jako smo ponosni i velika nam je čast što smo danas u Šapcu, koji smatramo našom drugom kućom. Svi smo srećni što smo uspeli da na ovaj način Tini, i njenim roditeljima, olakšamo život, koliko je to u našoj mogućnosti, i nastavićemo to da radimo. Vizija, misija i cilj našeg Udruženja jeste da svi zajedno, na teritoriji Republike Srbije, pomognemo deci i onima kojima je pomoć najpotrebnija – rekla je Miljana Papović, koordinator udruženja ,,Čepom do osmeha”.

Predstavnik Udruženja ,,Čepom do osmeha” iz Novog Sada dodeljuje uramljenu fotografiju Aleksandru Pajiću kao zahvalnost za saradnju

Obraćajući se prisutnima Aleksandar Pajić je istakao da će Grad uvek podržati humanitarne akcije.

– Grad Šabac će uvek pružati podršku akcijama koje su pune humanosti i solidarnosti jednih prema drugima. Želimo da našim sugrađanima olakšamo život u našem gradu. Siguran sam da će ova akcija imati i svoj nastavak, odnosno da će naši sugrađani da spoje lepo i korisno, da sačuvamo životnu sredinu skupljajući čepove, a istovremeno i da pomognemo deci kojima je ta pomoć neophopdna – rekao je Pajić.

Predsednica Udruženje ,,Da budemo svi jednaki” iz Šapca daje zahvalnicu Aleksandru Pajić, za, kako je rekla, neku buduću saradnju.

Udruženje ,,Da budemo svi jednaki” iz Šapca okuplja preko šezdesetoro dece sa smetnjama u razvoju.

– Zaista se trudimo da pomognemo svima kojima je potrebno i zato mi je drago da smo današnjom akcijom pokazali da solidarnost postoji u celoj Srbiji. Očekujemo da će kroz ovu našu akciju i deca u drugim delovima Srbije dobiti ovakva pomagala – izjavio je dr Dejan Pavlović iz udruženja ,,Da budemo svi jednaki”.

– Želim da se zahvalim “Čepom do osmeha” i Udruženju “Da budemo svi jednaki” kao svim ljudima koji su učestvovali u ovoj akciji – kazala je Željka, Tinina majka.

Članovi novosadskog udruđenja ,,Čepom do osmeha” apelovali su na građane da nastave da prikupljaju čepove jer je to put do većeg broja pomagala, i dečjih osmeha.

Exit mobile version