Tajac o uhapšenima

4

LIČNI STAV:  HANIBAL KOVAČ

Četvoricu čelnika šabačke policije, uhapsili su sa velikom pompom i cela država dva dana samo je o tome pričala. Svi mediji su se razgoropadili i utrkivali ko će više da ocrni privedene, tj. uhapšene šabačke policajce. Cilj je bio što više ih anatemisati, bez obzira što nikome nije bilo jasno zašto se to radi i to baš u trenutcima kada su završeni predsednički izbori. Optužnica koju su objavili tipa „štitili kolegu koji je pretukao nekog manijaka i nisu naplaćivali poznanicima saobraćajne prekršaje“ je toliko smešna i bljutava da je svakom normalnom čoveku u ovoj zemlji jasno da je reč o klasičnom političkom pakovanju, koje ima za cilj da napravi trijažu kadrova koji će ovu zemlju uvesti u totalnu diktaturu i od velikog vođe napraviti fašizoidnu karijatidu i to večito nedodirljivu! Šabac kao jedini opozicioni grad Vućićevoj kamarili u Beogradu, već duže vreme je poligon i eksperiment kako treba upodobljavatai situaciju na terenu za sopstvene političke potrebe. Uhapsiš-zameniš nepotkupljivog predsednika Višeg suda, razjebeš biznismene koji su držali privredu ovoga kraja pakujući im afere i na kraju pohapsiš četiri čelnika gradske policijske uprave, znači pokazuješ silu i moć i plašiš građane da vode računa šta rade i da ne glasaju tako kako glasaju u lokalu, jer suštinska moć je zapravo samo kod tebe… Tamo u Beogradu, tamo u foteljama i premijera i predsednika. Dakle, ovo avetinjsko ćutanje o šabačkim uhapšenim policajcima, samo je dokaz da oni zapravo protiv njih nemaju ništa opipljivo i ozbiljno, jer da je to tako oni bi u svim svojim medijima, danima i nedeljama „trubili“ na široko, pokazujući naciji kako su ispravni i eto brinu časno i pošteno o svima nama… Farsa, farsa, jer u međuvremenu se odvijaju druge stvari „da se vlasi ne dosete“! Treba Vučić još da proda Kosovo, da se konačno poroka sa Evropskom unijom, Putinu da konačno skroz priđe i da se spremi za rat na Balkanu koji je u najavi. Vučić mora, pre toga, da diktaturom i terorom disciplinuje prvo sve u svom dvorištu, koje se zove Srbija a posle će misli on, ući u istoriju kao najveći vođa srpskog naroda. Rezultat svega toga će biti eto, dobili smo sever Kosova i par hiljada žrtava a tekovina će biti novi koncentracioni logori ili oni poput onoga na Golom Otoku. Zapamtite, nema u Srbiji sreće dok nam ovaj ovako vlada i radi o glavi!

P.S.

Strašno je što ovde ne pomaže nikakvo „opasuljivanje“ i strašno je koliko je ljudi histerično poludelo za Vučićem, koji su u stanju da vas ubiju i linčuju samo zato što ga ne volite i što o njemu pišete i pričate istinu… Istina boli a naše i Vučićeve istine su „Savamala“, bombardovanje RTS-a i volšebno oslobađanje novinarke Petre Cvijić.

 

Facebook komentari

Discussion4 Comments

 1. “štitili kolegu koji je pretukao nekog manijaka…”
  Zašto prvo ne proveriš koga su tukli, zbog čega i koje su posledice tog premlaćivanja?
  Čovek je umro posle premlaćivanja i za tebe je to politički progon?
  I ti sebe nazivaš novinarom?

 2. Marko Ranković

  Ma oni su nevini 100%. O njihovom postenju se godinama prica. Verovatno je Kovac svratio do Mede zlatara pa resio da napise tekst.
  Meni, kome se SNS i gospodin premijer predsednik smučio ništa draži nisu ni gospoda iz šabačke vlasti koji u lokalu rade sve isto i po obraz gore od SNS na nivou Srbije.

 3. Tebrareality

  Jel se ovaj Hanibal drogira jbl.. ti oni mater vodi ih kuci ako su toliko dobri…
  Sto se igras sa tezama neka budala ce ti poverovati….
  Boze steta sto ne postoji sloboda stampe kako kazu pa ne moze svaka budala da pise sta oce…c.c.c.

Leave A Reply