Sutra druga redovna sednica Skupštine grada Šapca

2

Sutra će u sali Visoke škole za obrazovanje vaspitača u Šapcu biti održana druga redovna sednica novog saziva Skupštine grada Šapca, a odornici će raspravljati o 39 tačaka dnevnog reda. Predsednik Skupštine grada Šapca Nemanja Pajić je rekao da će glavna tačka dnevnog reda biti završni račun grada Šapca koji treba da se donese do 15. juna, kao i kadrovska rešenja novih nadzornih i upravnih odbora. Takođe, rešavaće se neka urbanistička pitanja.

-U Skupštini grada Šapca su predstavnici svih političkih opcija kojima su građani dali poverenje na prethodnim izborima i oni će moći da iznesu svoje mišljenje. Apelujem da to urade na dostojanstven način, da poštujemo integritet i dostojanstvo Skupštine. Svima će biti pružena prilika da iznesu svoje stavove i učestvuju u konstruktivnoj raspravi, sve u cilju da donesemo što bolje odluke kako bi naši sugrađani bolje živeli- podvukao je Pajić.

D.D.

Facebook komentari

Discussion2 Comments

 1. “Takodje resavace se neka urbanisticka pitanja” 😀 Cela skupstina, gde je ovaj lik predsednik, nema ni jednog jedinog coveka, makar priucenog, da se bavi urbanistickim pitanjima, jadna nam majka.

 2. Vama je stalo da se donesu dobre odluke za sve sugradjane?
  Vi ste brojnim “Sugradjanima” uskratili osnovno pravo, a to je pravo na rad.
  Dokažite da radite u interesu SVIH svojih sugradjana i zaposlite bar jednog u dr.firmi na osnovu njegovih rezultata.
  Mi se Pajiću poznajemo dugo i vrlo dobro, ali Vama očigledno to nije u interesu sada.
  Nekada je bilo…
  Vi ste bre, političari umislili da ste gospodari sveta.
  Dokažite da je “Rad” ono što vrednuje ova vlast a ne pripadnost Vama ili nekom drugom.
  Skupština će raditi sve isto kao i do sada…
  Imenovaće, neće poštovati instituciju “Konkurs”, slušaćemo o mnogima koji su načelnici, direktori i zaposleni, a kojima se plaćaju putni troškovi iz Beograda, S.Mitrovice itd.,dok mi čekamo da se Vi političari dozovete pameti i konačno i iskreno setite svojih sugradjana.
  A sve je prolazno.
  Šta ćete posle?

Leave A Reply