Sutra 13. sednica Skupštine grada Šapca

2

Sednica Skupštine grada Šapca, 13. po redu, biće održana sutra u amfiteatru Visoke škole strukovnih studija za obrazovanje vaspitača.

Pred odbornicima će se naći 20 tačaka dnevnog reda, među kojima su najvažnije srednjoročni i dugoročni planovi rada i razvoja šabačkih javnih preduzeća: Regionalna deponija Srem- Mačva, „Stari grad“, „Toplana“, „Vodovod“, Javno preduzeće za upravljanje građevinskim zemljištem i „Parking servis“. Na dnevnom redu će se naći Predlog odluke o usvajanju programa korišćenja sredstava Fonda za unapređenje energetske efikasnosti i Predlog godišnjeg programa zaštite, unapređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta na teritoriji grada Šapca, za 2017. godinu. Odbornici će raspravljati i o Predlogu odluke o podizanju i održavanju spomenika, spomen- ploča i skulpturalnih dela na teritoriji grada Šapca.

D.D.

Facebook komentari

Discussion2 Comments

  1. Najpotrebniji su nam sada spomenici, spomen – ploče i skulpture u gradu.
    Toliko je otvoreno radnih mesta za sve ljude “Koji žele da rade i da zarade više”, da bi nam i Česi pozavidelli koji nemaju nezaposlene na birou. Ma, mi smo obezbedili sjajan život gradjanima Šapca, pa sad možemo da ulažemo u kamen, ploču i u našu istoriju. I živećemo, tako što ćemo gledati te spomenike, jer nije bitna sadašnjost, bitna je ta naša istorija… Dok se povećava broj gradjana koji se hrane iz kontejnera, koji će baš biti srećni kada se usvoji ovaj predlog na skupštini…Neće više biti gladni! Po hiljaditi put se pitam, kako ih više nije sramota…

Leave A Reply