Super ste vi nama

2

Odjeci 10. Skupštine Grada Šapca

Prođe još jedno skupštinsko zasedanje a vlast ostade ista. Po volji naroda. Međutim, bilo je zabrinjavajuće!? Čupavo! Raspojasali se vrli naprednjaci, na početku sednice, pa „bljuju vatru“ iz svih oružja. I jasno i glasno (viču ili deru se, kako vam je volja). Na dnevnom redu mnogo tačaka pomisio bi čovek trajaće nedelju dana. Ali, avaj! Otelo se kontroli. Dopuna dnevnog reda a naprenjaci pričaju o „Podrinskim“. Usvajanje akcionog plana zapošljavanja a oni opet o „Podrinskim“. Tačka o rodnoj ravnopravnosti a naprednjaci nastavljaju priču o „Podrinskim“. O trudnicama – „Podrinske“. O besplatnom prevozu – „Podrinske“. Ne može Nemanja da ih obuzda. I meni je u jednom trenutku došlo da izađem za govornicu i da im kažem, pred celim televizijskim auditorijumom, „Ej momci, i gospođe, nisu „Podrinske“ vlast u gradu“. Ali džabe. Ne vredi. Ljubav je to! To može da razume samo onaj ko je zaljubljen. Do ušiju.

Bilo kako bilo ima u ovoj velikoj ljubavi i neke koristi. Za „Podrinske“ jer je čitanost lista porasla vrtoglavom brzinom (treći smo medij u Srbiji po Google statistici. Odmah posle „Blica“ i „Kurira“. Danas je, samo, naša fejsbuk stranica zabeležila 30 hiljada dometa a i twiter je tu negde) ali i za naprednjake jer ne pišemo ništa o njima pa narod ne može da vidi koliko su g…., ustvari, naprednjaci – SUPER STE VI NAMA!

Facebook komentari

Discussion2 Comments

  1. A po kom osnovu Vi gospodine za govornicu, da’l mozda niste izabrani za odbornika? Setite se latina Quod licet Iovi, non licet bovi!

Leave A Reply