Steže se obruč oko naprednjačkih nezakonitih radnji

1

BORBA ZA NORMALNU BUDUĆNOST DECE

Obruč oko nezakonitosti koje naprednjaci sprovode u OŠ „Jevrem Obrenović“ se sve više steže. Svima u gradu, a i šire, postaje jasno o čemu se ovde radi i građani polako počinju da shataju da se protiv ovakve naprednjačke pošasti moraju boriti. A to čine javno, pod punim imenom i prezimenom. Dakle sve pritužbe na rad v.d. direktorke su potpisane.

– U Odeljenju za društvene delatnosti Gradske uprave grada Šapca, gradskoj prosvetnoj inspektorki iz Sektora za inspekcijske poslove Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, dostavljene su na nadležnost dve potpisane presdtavke roditelja učenika OŠ „Jevrem Obrenović“ Šabac, u kojima se ukazuje na nezakonito postupanje vršioca dužnosti direktora škole, Svetlane Stanković. Treća predstavka, takođe od roditelja učenika škole, potpisana, dostavljena je direktno gradskoj prosvetnoj inspektorki.

Shodno Zakonu o inspekcijskom nadzoru, prosvetna inspektorka je juče dostavila školi Obaveštenje o predstojećem inspekcijskom nadzoru, planiranom za utorak, 21. januara 2020. godine. Nakon završenog inspekcijskog, školi će biti dostavljen zapisnik o izvršenom inspekcijskom nadzoru, a roditelji – podnosioci predstavke, biće obavešteni o postipanju prosvetnog inspektora – rekla je Tanja marković, načelnica Odeljenja društvenih delatnosti.

Ivan Kovačević

Facebook komentari

Discussion1 коментар

 1. Ako j sve ovo politika SNS kako kazete sto nas direktorka Jelena poziva na proteste.
  Pa iza svega stoji ona i Zelenovic.
  Pa clanovi Skolskog Odbora su Zelenovicevi.
  Kod god da dodje Jelena direktor ne moze da bude vise.
  Skuplja potpise, osniva sindikat, BAS VOLI FOTELJU.
  OVO JE SVE ONA I ZELENOVIC.
  MINISTAR VALJDA ZNA STA RADI.

Leave A Reply