Šta smo doživeli?

Šabačka vlast nastavlja sa ponižavanjem zdravog razuma

Šta još šabački naprednjaci, koji su kriminalnim radnjama oteli i uzurpirali vlast u Šapcu, treba da urade pa da građani sagledaju svu nesreću koja je naš grad zahvatila. I da im, poput one rečenice koja se često izgovarala na subotnjem protestu u Beogradu, a upućena Rio Tintu, kažu: „marš iz našeg grada“.

Jer, nedopustiva je količina štete koju, trenutna vladajuća većina, nanosi ponosnom, slobodarskom, kulturnom i evropski orijentisnom gradu.

Od dolaska naprednjaka na vlast, uz pomoć svih onih koji su im se pridružili i prodali sve istinske vrednosti, Šabac vidljivo i naglo stagnira. Šta više propada.

Zatrpani, lažima i obmanama, koje gradski funkcioneri „sipaju brzinom munje“ preko lokalnih medija i portala, većina građana ne shvata u koji nas ponor ove političke štetočine guraju. Pre svega kulturni ali i moralni. Danas je u Šapcu na ceni podaništvo, poltronsto i sunovrat svih normalnih ljudskih vrednosti.

Primera je monogo a ovaj najnoviji je, svakako, i najveća uvreda za naš grad i sve one čestite i razumne građane koji u Šapcu žive i kojima je do Šapca stalo.

Zabranili su vašar, čivijadu, karneval, ŠLF ali su zato dozvolili, i uradili, iskazivanje nežnost i velike ljubavi prema predsedniku Aleksandru Vučiću.

Transparent koji je jutros osvanu, razapet između dva električna stuba u jednoj od centralnih gradskih ulica, i ko zna koliko ih će još biti u gradu, na najboli i najjednostavniji način pokazuje sav primitizam koji ova vlast poseduje.

Vreme je da im se kaže dosta!

Ali i da je došao trenutak kad, napokon, moraju da odu sa vlasti, ili na robiju. Mada su obe opcije realne.

Ivan Kovačević

Exit mobile version