„Šta dete zna šta je dvesta kila“

5

URUŠUVANJE ŠAPCA VEĆ POČELO

Ovo što se dogodilo u Flekinom prolazu nije sramota onih koji su to uradili, jer oni ne znaju šta rade, već nas koji to dozvoljavamo. I ćutimo.

Nažalost primitivci se spremaju da vode Šabac pa će ovakvih, ali i drastičnijih, slučajeva u Šapcu biti sve više. Jer, istorija grada, će se pisati od „istorijskog“ dolaska na vlast Srpske napredne stranke koja ima direktivu iz Beograda da se „Šabac mora razoriti“. A kako će to izgledati, verujem da će mnogi pravi Šapčani zažaliti što Turci u Šapcu nisu još ostali.

Flekin prolaz je prvi nastradao. Postavljanje strujomera preko jednog umetničkog dela, zvanog mural, je primitivizam i zločin koji se rečima ne može opisati. A, ako se to već moralo uraditi, mogli su ti strujomeri da se postave samo pola metra dalje. Na beloj površini. Ali…

To što niko od naprednjaka ne zna ko je Fleka i ne čudi. Ali mogli su nekog da pitaju!

Međutim, kao što rekoh stigla je direktiva iz Beograda da se „Šabac mora razoriti“! A naprednjaci su se već dokazali kao ljudi bez mozga i dobri poslušnici koji će odano služiti svom vođi. I u mržnji i u zlu!

Tako nam i treba!

NIJE SVE TAKO CRNO KAO ŠTO IZGLEDA! MNOGO JE GORE!

Ivan Kovačević

Facebook komentari

Discussion5 Comments

 1. Ne filozofiraj “strucnjace”. Strujomer je postavljen na privatnoj imovini, a ne na opstinskoj. Osim ako vi Zelenovicevi poltroni ne mislite “ da je ceo grad vas”. Drugo, zasto bi vlasnik objekta pomerao strujomer ako mu to stvara dodatne troskove. I najbitnije. Kakve veze ima postavljanje strujomera sa SNS. Kovacevicu i u porazu budi dostojanstven

  • Сапцанине, па ти стварно оправдаваш овај поступак? Приватна својина или не, трошкови већи или мањи, SNS или не… Ово је примитивизам и тачка.
   Иначе, када је ситуација као ова, када се зид изложен јавности налази на приватном објекту, власник мора да се консултује са градским архитектом за све евентуалне измене.

   • Vidis Olivere, taj objekat niti je kulturno dobro, niti je od javnog znacaja. I apsolutno sto se tice zakona gradski arhitekta nije morao da bude pitan. Neka me Kovacevic demantuje ako nije tako. Ako si gledao predizborne spotove Zelenovica mogao si da vidis da na jednom objektu nisu uradili mural jel vlasnik objekta nije dozvolio. Da li se to nekom svidja ili ne, da li je narusen izgled takodje moze da se polemise, ali opet kazem najveci problem ovog teksta je politika, i poenta je u tome sto Kovacevic za sve vidi kao krivca SNS.

  • Ima jedna mala veza sa sns,Elektrodistribucija je republička a republička vlast je sns vlast …

   • Vidis Sapcanka, ta veza koju ti vidis samo govori o tvom politickom opredeljenju koje je ocigledno suprotno od SNS-a, i to je tvoje pravo. Medjutim to sto je Elektrodistribucija SNS, nema nikakve veze sa izvodjenjem radova na privatnom objektu. Elektroinstalacije i mesto postavke elektricnog sata na privatnom objektu ne odredjuje distribucija nego zavisi iskljucivo od vlasnika objekta. A jasna je tendencija autora teksta da politicki oboji temu i tamo gde nema mesta politici i u tome je najveci problem ovog teksta.

Leave A Reply