Saša Janković završio kampanju u Šapcu: Za tri dana izaberimo Srbiju

2

Kandidat za predsednika Srbije Saša Janković završio je večeras kampanju u Šapcu. On je najpre razgovarao sa građanima Šapca u prostorijama Izbornog štaba, u Pop Lukinoj 15, nakon čega se sa pristalicama prošetao kroz grad, do pešačke zone. Umesto klasičnog predizbornog skupa, priređen je koncert Vlade Georgieva, koji je na samom početku pozdravio Šapčane rečima:

„Dobro veče, jedini slobodni grade u Srbiji!“

On je rekao da je Šabac grad u kome ima mnogo prijatelja i u koji uvek rado dolazi. U jednom trenutku, pozvao je Jankovića da mu se pridruži na bini i poručio da mu je želja da živi i svira u uređenoj državi, koju može da stvori samo jedan čovek i izrazio uverenje da će on postati predsednik Srbije.

-Drage Šapčanke i Šapčani, zaboravite na teške reči večeras. Pogledajte kakve muzičare imate ispred sebe, pogledajte vas. Među vama ima sjajnih pravnika, lekara, apotekara, policajaca, učitelja- sve imamo. Hajde da uživamo, da budemo to što jesmo. Neka svako radi svoj posao ne strahujući od ucena, budućnosti ili bilo kakvog problema. Hajde da budemo svoji na svome! Ja želim da radim svoj posao. Za tri dana izaberimo Srbiju, ne mene, ne njega, izaberimo Srbiju, izaberimo što je lepo od svakog od nas i sa osmehom krenimo u budućnost. Sve najbolje!- poručio je Janković okupljenima u kratkom obraćanju.

 

Facebook komentari

Discussion2 Comments

  1. Koncert V.G.
    Danas je luksuz i privilegija govoriti istinu.
    Neko je govori jer je deo stada, neko jer je deo političke sekte, mnogi zbog sopstvene koristi, a neko kao večeras – iz ubedjenja.
    Ljudi treba i u ovom gradu da izadju iz svojih mišijih rupa, i da kažu da to što smo “Poslednja linija odbrane” ne znači nama ništa, jer se ovde loše živi. A ipak isto tako, treba reći glasno da se loše živi u Srbiji, kao što je to rekao V.G na koncertu. Govorite ono što mislite i radite samo ono što mislite !

  2. Јанковић је пристојан кандидат, али с обзиром на његов став о “геноциду” у Сребреници, зато што је тако одлучио “Суд (не)Правде”, а упркос чињеницама (нпр. изнетим у књизи “Сребреничка подвала”),
    мени су и Обрадовић и Радуловић и Бели бољи кандидати.

Leave A Reply