Saradnja između grada Šapca i Telekoma

Gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić sastao se sa izvršnim direktorom za tehniku Telekoma, Đorđem Marovićem, u Dunjića kući. Tema sastanka bila je unapređenje i širenje optičke mreže u Šapcu.

,,Danas je, nakon dve godine, ponovo održan sastanak sa izvršnim direktorom za tehniku Telekoma. Razgovor je vraćen na početak jer Telekom nije naišao na razumevanje tadašnje vlasti u Šapcu koja se ticala širenja usluga prema našim korisnicima, a to cy optičko povezivanje svih domaćinstava i brži protok kako televizijskih, tako i internet sadržaja”, izjavio je gradonačelnik.

Kako ističe dr Pajić, grad Šabac će se truditi da što više doprinosi interesu svojih sugrađana.

,,Danas smo razgovarali koje su mogućnosti Gradske uprave grada Šapca u narednom periodu kako bismo ovoj investiciji, koja je vredna četiri miliona evra, a koje je Telekom spreman da uloži u narednom periodu, sa svoje strane, sa raznim dozvolama, izašli u susret i omogućili našim sugrađanima kvalitetan i najbrži protok informacija, kako za mobilne mreže, tako i za televizijske prijemnike”, dodao je gradonačelnik.

Sastanku su, uz gradonačelnika i izvršnog direktora za tehniku Telekoma, prisustvovali i Boban Birmančević, narodni poslanik, i Dejan Krgović, rukovodilac u izvršnoj jedinici Telekoma u Šapcu.

Exit mobile version