SARADNJA GALEB GROUP-A SA KINESKOM KOMPANIJOM CRBC

0

Izgradnja autoput-a Bar – Boljari “proleteće” sa šabačkim Galebom

 

galeb 1Izgradnja auto-puta koji povezuje Srbiju i Crnu Goru započeta je maja prošle godine, a glavni izvođač i inestitor je jedna od vodećih kineskih građevinskih kompanija CRBC. Od nedavno, ovaj azijski gigant uspešno sarađuje sa šabačkom kompanijom Galeb Group, i to baš na ovom projektu, koji je istorijski značajan, kako za Crnu Goru, tako i za Srbiju, jer će upravo ova saobraćanica povezivati ove dve države

 

Da je Galeb Group zaista partner najboljima, potvrđuje i ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji, kojim se šabačka kompanija obavezala da će kineskoj firmi CRBC, koja gradi saobraćanicu Bar – Boljare, do kraja tekuće godine isporučiti dvanaest Merlo telehendlera.

Galeb Group je zvanični zastupnik za prodaju i servisiranje profesionalnih Merlo mašina, za Srbiju i Crnu Goru, a protekle nedelje je, u Crnoj Gori, isporučen prvi od dvanaest viljuškara, dok je u planu da se drugi isporuči u tekućoj nedelji, kao i još dva do kraja meseca jula. S obzirom na nepristupačnost i zahtevnost terena, ali i na podatak da je planom predviđeno da se na ovoj saobraćajnici izgradi 42 mosta i 92 tunela i vijadukta, Merlo mašina Roto 38.16 će u velikoj meri izvođaču radova olakšati u visinskim radovima, jer doseže visine i do 16 metara.

U kompaniji Galeb Group ističu da zbog raznolike delatnosti već dugo uspešno sarađuju sa brojnim kineskim kompanijama, ali da je svaki novi ugovor izazov za sebe, kao i da im je, s obzirom na simboliku koju imaju putevi i mostovi, naročito zadovoljstvo što su deo ovog projekta, koji će, sasvim sigurno olakšati, kako građanstvu, tako i privrednim i ekonomskim prilikama dve države.

-S obzirom na činjenicu da se broj zemalja u koje „Galeb“ izvozi svoje proizvode, iz godine u godinu povećava, verujemo da će svim privrednicima u Srbiji, ali i nama kao pojedincu, izgradnja ove trase umnogome olakšati transport, jer se dosta naših isporuka odvija upravo preko Crne Gore i luke Bar. Upravo zbog toga nam je zadovoljstvo što smo, kao neko ko je zaista partner najboljima, na neki način deo ovog, za Crnu Goru, istorijskog projekta. Isporukom ugovorene količine Merlo mašina, naša saradnja sa kineskom kompanijom CRBC se neće prekinuti, jer se istim ugovorom, kao i jedini ovlašćeni serviser Merlo-a, naša kompanija obavezala na servisiranje i održavanje, a već postoje najave za kupovinu dodatnih količina Merlo Roto 38.16., ističu za „Podrinske“, povodom ovog projekta, u šabačkoj kompaniji Galeb Group i dodaju da su, s obzirom na iskustvo u gradnji mostova, kineskoj kompaniji predložili dodatne mogućnosti za saradnju, koja će se, veruju, u vrlo brzom roku i ostvariti.

 

Facebook komentari

Leave A Reply