SAOPŠTENJE ZA JAVNOST PARLAMENTARNE VEĆINE U SKUPŠTINI GRADA ŠAPCA, KOJU PREDVODI GRADONAČELNIK NEBOJŠA ZELENOVIĆ

1

Povodom različitih izjava opozicije u gradu Šapcu, saopštavamo da je parlamentarna većina, koja je dobila podršku građana na prošlogodišnjim lokalnim izborima, stabilna.

Mi imamo mandat da sprovedemo politiku za koju su građani Šapca glasali – da stvorimo uslove da ljudi zarađuju više, da građani realno odlučuju o najvažnijim životnim pitanjima, da u Šapcu stvorimo vrhunsku infrastrukturu, da unapredimo prosvetu i zdravstvo, da, kao zajednica, pomognemo svakome ko je ugrožen, da se, podržavajući kulturu, borimo  protiv tabloidizacije i pretvaranja života u rijaliti programe, da podstaknemo masovno bavljenje sportom, a podržimo vrhunske sportiste, da, jednom rečju, podržimo svakoga ko se bori da svoju sudbinu uzme u svoje ruke.

Već punih pet godina lokalna opozicija, predvođena SNS-om, bavi se isključivo pokušajem da, kupujući i otimajući odbornike,
skrši izbornu volju građana. Sramno je kako ovi nesposobni ljudi, zaslepljeni mržnjom i pohlepom za vlašću, svakoga dana rade protiv životnih interesa svojih sugrađana.

Sve što treba reći je, da će svako nastaviti da radi ono što zna i može- parlamentarna većina, predvođena gradonačelnikom Zelenovićem, sprovodiće plan za poboljšavanje životnih prilika u našem gradu, za koji je dobila podršku građana, a šabačka opozicija će, šireći laži i mržnju, i dalje pokušavati da ovu volju građana pregazi.

Kako su prolazili do sada, tako će i ubuduće.

Facebook komentari

Discussion1 Comment

  1. Jao,a Vi ste dobrice.Sve je propalo i ništa se ne otvara u Šapcu dok ste vi tu.Najgore direktore ste zaposlili u Drzavnim firmama.Vi ste stegli tu vlast, po cenu da se nijedan Šapčanin ne zaposli.Ko se zaposlio u Šapcu a da nije vaš član.Ti si sramota!!!

Leave A Reply