Šabački naprednjaci pokušavaju da budu duhoviti

ROĐENI PLAGIJATORI

Noćas su aktivisti Srpske napedne stranke „napunili“ poštanske sandučiće, po zgradama u Šapcu, političkim propagandnim flajerima uperenim protiv gradonačelnika Šapca, Nebojše Zelenovića.

I to, u političkoj borbi, ništa nije neobično i, moglo bi se reći, da je sasvim u redu.

Međutim, količina primitivizma, laži i obmana koja se može videti na tom flajeru je neobjašnjiva. Prosto ne mogu da verujem da u velikoj, i enormno plaćenoj, propagandnoj mašineriji koja je angažovana da u Šapcu promeni vlast nema ni malo pametne i kreativne osobe.

Mada kad bolje pogledam koga su sve angažovali mogu samo da konstatujem: „Super su oni meni!“. A verovatno i Zelenović razmišlja u istom pravcu.

Ipak ono što me je mnogo naljutilo dok sam gledao ovaj flajer je sramna zloupotreba lika i dela mog „omiljenog“ odbornika Gorana Mijailovića. Jer, sprdati se sa njim na ovakav način je prosto neprihvatljivo i krajnje omalovažavajuće.

ORIGINAL FOTOGRAFIJI – Goran Mijailović prekida izbornu sednicu Skupštine grada
PLAGIJAT FOTOGRAFIJA – glava Gorana Mijailovića zamenjena glavom Nebojše Zelenovića. Ma šta to značilo

Zamislite vrli kreatori ovog flajera „zamenili“ su glavu „velikog i moćnog“ Gorana Mijailovića sa glavom „zloglasnog“ Nebojše Zelenovića. A to je, svakako, velika zloupotreba i omalovažavanje ličnosti popularnog naprednjačkog odbornika. Zlobnici bi posle ovoga mogli da kažu kako odbornik Goran Mijailović vrača i prizaiva funkciju gradonačelnika pa je ovim plagijatom hteo da vidi kao će ON izgledati kao gradonačelnik.

Pu, pu… daleko bilo!

Ivan Kovačević

Exit mobile version